Ostatnie seria cała ciekawa, pierwsze i drzewko najbardziej, most (wiadukt) także.
pzdr
Ostatnie seria cała ciekawa, pierwsze i drzewko najbardziej, most (wiadukt) także.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
W lesie uwagę zwróciły dość charakterystyczne drzewa lecz aura ze zdjęć bardziej jesienna niż wiosenna. Pociechy z koszyczkami wesołe i miłe zdjęcia. Z ulicy z zainteresowaniem poogladałem z koszyczkami, z salonu fryzjerskiego /chyba / z marketu i przy bankomatach. Podobał mi sie również krzyż na zdjęciu 93 i ciekawy pień drzewa.
pozdrawiam Wiejo
97 mi sie podoba, tylko bardziej bym widział tytuł, To całe pole jest moje
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
A może by trochę koloru do wątku wprowadzić? ;P W końcu wiosna przyszła!![]()
Dive now - Work later
Blondynka z aparatem: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15793
Podróże małe i duże: http://www.globtroteria.pl
96 i 98 w odczuciach podobne, fajnie pokazują emocje przy foceniu. 97 odebrałem bardziej jako "tu na razie jest ściernisko". Zaduma- na tym brak mi trochę osobistej tajemniczości a może ta zaduma wynika z podziwiania widoku z wieży.
pozdrawiam Wiejo
Hejka.
No,pomału,pomału zaczyna coś się w bólach rodzic.
Wiadomo,nie od razu Dębicę zbudowano.
Zdj.96,97,98 - byłby gites,gdybyś pokazał ich drugą połowę,tylko tego mi tu właśnie brakuje.
Myślę,że wiesz o czym mówię.
Zdj.99,pokazałeś w całości ale w sumie nie ma w nim 'ognia'.
Kierunek obrany bardzo dobrze.
pozdr.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
stówka mi się podoba ! i w końcu wiosna u Ciebie ; )
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
96, 97, 98, 99 dobre choć stać Cię na więcej
100 bardzo sympatyczne i wiosenne![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?