Strona 26 z 26 PierwszyPierwszy ... 16242526
Pokaż wyniki od 251 do 254 z 254

Wątek: E3 a 5D

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    Hmmm - ta sama co mnie? Potem pojechaliście na skałki...? Pokaż foty
    Potem pojechaliśmy na moją chatę. Fot nie pokażę, bo kiepsko wychodzę z lewego profilu...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Dziś trochę łazikowałem po mieście. Zaczepiła mnie pewna samotna Japonka (w pierwszej chwili myślałem, że chce mnie zwyczajnie poderwać. W końcu nie dziwara... ). Ale nie. Poprosiła, żebym jej pierdyknął fotę na tle monjumetu największego polskiego wieszcze. Dżizas, miała tak przedpotopowy kompakt cyfrowy, że zima. Pomyślałem, że w tej Japonii to naprawdę kiepsko się skośnookim ludziom powodzi...
    No juz wiem, ze masz Ricoha by podrywac na niego piekne Japonki. To sie nazywa prawdziwe street foto.
    No ale ta Japonka musiala pracowac w biurze za grosze i byc strasznie zawstydzona tym, ze nie stac jej na E3/5D/D3/markIII ze szklarnia. Zapewne tak sie sfrustrowala, ze wybrala emigracje poza Japonia i prace przy garach na dwoch etatach, koniecznie nad oceanem!!
    By moc po pracy focic wschody slonca.
    Troche Ci zazdroszcze, na mnie nie spojrzy nawet stara Cyganka, wrozaca aktualnie pod twierdza klodzka. Popatrzy, oceni fachowo ( jak nasz kolega) zasobnosc portfela i przepusci.
    czesc.Ch.
    Czesc.ch.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria
    odnosnie ceny nie wiem czy było
    http://allegro.pl/item369199950_olympus_e_3.html
    chyba kupię zarcik
    Ostatnio edytowane przez geo ; 24.05.08 o 22:45
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jak sie uczylem kilka lat temu jezdzic na nartach to moj instruktor dal mi najlepsza lekcje.
    Powtarzl w kolko : "Nie ważne jak sie jeździ (na nartach), ważne żeby Ci to sprawiało przyjemność"
    Tp samo mozna odniesc do fotografii.....
    Nie dajmy sie zwariowac, ja foce dla siebie, mam przyjemnosc ogladania swojej historii zapisanej w kadrze i tylko to mnie denerwuje czasami ze moj sprzet nie wyrabia z ostroscia.....
    Panowie focimy dla przyjemnisci lub dla kasy.
    Najwazniejsze zebt to nam sprawialo przyjemnosc.....
    Ostatnio edytowane przez Fragles123 ; 25.05.08 o 01:13

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów