A tym czasem Nikon lada moment wejdzie na rynek z takim FF bez lustra - Z5, do trójkąta z Sony A7 i Canon RP...
A tym czasem Nikon lada moment wejdzie na rynek z takim FF bez lustra - Z5, do trójkąta z Sony A7 i Canon RP...
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Nikon już dawno wszedł na rynek z FF bez lustra![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Nie martwcie się, Hasel nadal produkuje aparaty, może nie takie małe, ale robią ładne zdjęcia.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Skoro już tak rozpaczamy nad Olkiem , to ja idę w Sony. Jedyny dylemat to to czy kupić już A7iii czy poczekać na IV. Tylko kiedy ona będzie?![]()
OM-D... Miałem...
Olympus Polska sp. z.o.o. jeszcze pewnie nic nie wie. Szczegóły przejęcia są nieznane.
ale w niedalekiej przyszłości na waszym miejscu zacząłbym się interesować co będzie z serwisem?
Pamiętam, że miałem przed laty podobny problem z Coolpixem 995 - żaden klej nie chciał trzymać. W końcu doradzono mi dwustronną taśmę samoprzylepną z klejem akrylowym firmy 3M - i ta się sprawdziła. Była dość droga - za dużą kilkudziesięciometrową rolkę (mniejszych nie było) zapłaciłem coś ok. 50zł, ale sprawdziła się zarówno do przyklejenia gum do aparatu, jak i później w wielu innych zastosowaniach. Niestety nie pamiętam dokładnego oznaczenia, wydaje mi się, ze może to być taka: https://www.3mpolska.pl/3M/pl_PL/fir...2306788&rt=rud
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Kiedyś stosowałem klej polimerowy. Zazwyczaj stosowałem do stolarki - zachowuje się podobnie jak Butapren. Trzeba posmarować obie strony, poczekać na przeschnięcie i skleić. Trzyma doskonale.
https://www.marvio-rc.pl/klej-polime...xoC-uEQAvD_BwE
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To tym unieruchamiasz robale?
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
To tym unieruchamiasz robale? ?
"Dla mnie był to idealny system..." mowa jak na stypie.
sprawdzałem moje klamoty jeszcze żyją![]()