Ostatnio edytowane przez fret ; 25.06.20 o 20:19
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
I nie będzie
Wie, i to nie z internetu.
Nic dziwnego, skoro dopiero będą ustalane. Dokument, który podpisano, to tak naprawdę dopiero zaproszenie do rozmów.
To i tak nie jest forum należące do Olympusa, jego właściciel się nie zmienia.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Sprzęt odchodzi, pasja i ludzie zostają.
Sprzęt, który mamy jest teraz tak samo dobry jak był tydzień temu przed ogłoszeniem newsa, więc ...
Dzięki za podpowiedzi, mam gdzieś taśmę 3M, sprawdzę, drugi etap to klej, z drugiej strony bez gumy też jest ok - zerwałem już nawet czarną taśmę i teraz są śrubki na wierzchu, wygląda fajnie, a w dłoni leży lepiej niż większość nowych bezlusterkowcow![]()
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
https://www.onvista.de/aktien/chart/OLYMPUS-OPTICAL-Aktie-JP3201200007?notation=120576494
@epicure
Mam na myśli serwis -naprawy sprzętu fotograficznego marki Olympus.
Ostatnio edytowane przez dcs ; 25.06.20 o 20:33
W ciągu ostatnich 10 lat stracili jakieś 100 mld ¥ [ z 1 miliard $]
![]()
Ostatnio edytowane przez dcs ; 25.06.20 o 22:57
Ostatnio edytowane przez dcs ; 26.06.20 o 06:40
kup specjalną taśmę dwustronną 3M, przed klejeniem dobrze odtłuść, taśmę przyklej do korpusu potem dopiero gumę, klej spowoduje rozciągnięcie gumy, nie ogarniesz !! o taśmę pytaj w serwisach GSM, przezroczysta bardzo cienka, trzyma jak teściowa emeryturę
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
po co płacić za olka 1600/1200 zł jak można kupić panasa za 700 ?
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły