Zamieszczone przez andtor2 Można było dać większy zoom w obiektywie 12-42 (foto jest na ogniskowej 26mm) To też można było zrobić.
Najważniejsza jest historia. "Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
A gdzie jest drzewko ??
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez Bodzip A gdzie jest drzewko ?? Też wypatrywałem . Szukałem drzewka, aż znalazłem we mgle schowane.
Zamieszczone przez Bodzip A gdzie jest drzewko ?? U mnie widoczne bez "wyszukiwania", pewnie zależy od monitora. Edit. Obok z lewej jest mniejsze, ale to może krzaczor. Nawet na smartfonie to widzę.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki: Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Zamieszczone przez andtor2 Edit. Obok z lewej jest mniejsze, ale to może krzaczor. Nawet na smartfonie to widzę. Zgadza się. Dwa obok siebie.
Tak ogólnie to sam dochodzę do wniosku, że kadr jest nieprzemyślany do końca.
30 Dalej krajobraz z mgłą.
31 W lesie .
Na 30 mgła troszkę już poszła do góry ale miejsce fajne bo leśna zwierzyna przyjdzie na żer. Na 31 zima w lesie podoba się.
pozdrawiam Wiejo
32 Dalej z serii zima.
Zasady na forum