Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czekam, wczoraj sam trochę się pobawiłem suwakami i niebo lepiej wyszło.
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
To ja się dorzucę, żeby nie było że tylko pyskuję.
Wersja Heńka fajna, ale nie wszyscy chyba ja zaakceptują bo ma mocne cienie, kontrast i jest charakterna.
Dla kontrastu moja jest inna. Robiona w Lr tylko suwaczkami + jeden kołowy "gradient". w PD. ale w sumie mogłoby go nie być.
Chciałem to pokazać troszkę lżej od Heńka, ale nie aż z tak głębokimi cieniami pod drzewami i pniach drzew. Też "moje" niebo jest inne bo nie przyciemniałem go miejscowo, aby miało swój naturalny blask, a chmury nie złapały zafarbów.
Wieczorem spróbuję dłużej się pobawić tą fotką, to może wyjdzie bardziej z jakimś "pazurkiem". Bo to były dosłownie ze cztery minutki....
Ale mamy już trzy wizje. Kto da następną?
...
Czekam jeszcze na Andrzeja.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Boguś, zawsze jesteś mile widziany.
@Bodzip - twoja wersja najbardziej mi się podoba.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Przepalenia na chmurach zostawiłem z premedytacją. One są tylko na krawędziach. Ale jak w realu popatrzysz na tak oświetlone chmury to krawędzie świecą.
Ale ok, nie to żebym się dopominał że moje jest mojsze. Barierka - fakt, mój babol. Pani dyrektor wtargnęła do pokoju i było "gwałtu- rety"
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg