Bardzo ciekawe, konfesjonał swoje wysłuchał.![]()
Spokojnego i twórczego urlopu życzę, powodzenia i dobrego dnia![]()
Bardzo ciekawe, konfesjonał swoje wysłuchał.![]()
Spokojnego i twórczego urlopu życzę, powodzenia i dobrego dnia![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zakrystia - zabytkowa szafa
29.
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 10.05.20 o 08:09
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Dobrze zamknięta.
Czyzby na wino??
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Zauważyłem na Podlasiu a właściwie na Kurpiach bo przy trasie Łomża-Nowogród-Myszyniec kilka takich drewnianych kościołków, niestety zamkniętych (obok stoją nowe, murowane - wszak to oznaka zamożności wioski). Idąc twoim tropem, jak znajdę czas muszę namówić kościelnych do ich pokazania - dopóki się nie rozpadną. Fajna fotorelacja (jak Twoje wszystkie). Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Pięknie dziękuję
Chciałem złożyć panoramę vertykalnną bo chciałem pokazać polichromię na bocznych ścianach i na stropie nawy bocznej (a właściwie to bocznej kapliczki). Tyle że mi programy do składania panoram pokazały środkowy palec. Strasznie pogięły, tak że nie da się oglądać - więc będą dwa ujęcia
30.
31.
Piękne te polichomie i ładnie pokazane. Gratuluję wątku.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A czym próbowałeś składać? Chyba jednak "windowe" programy s ą bardziej rozgarnięte.![]()