no no no. Długo mnie nie było na olkowym forum. Z tego co widzę duże postępy poczyniłaś, zaczynasz szukać kadru. Tak trzymaj
Kotek z satelitą - świetny, pokombinuj jeszcze z tym zdjęciem - konkretnie z BW
no no no. Długo mnie nie było na olkowym forum. Z tego co widzę duże postępy poczyniłaś, zaczynasz szukać kadru. Tak trzymaj
Kotek z satelitą - świetny, pokombinuj jeszcze z tym zdjęciem - konkretnie z BW
Kadry na + ale technicznie słabo (msz)
Własnie ze zdjęciami BW nie zbyt umiem się jeszcze "bawić" no i są jakie są...
Technicznie słabo tzn.? Mógłbys trochę rozwinąć myśl
Dzięki za opinie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z wycieczki w Bieszczady ładne zdjęcia i świetnie pokazują piękno tych gór. Najbardziej z nich mające mówiący do mnie klimat to 147. Z ostatnich to żelki odbieram jako ćwiczenie techniczne głębi. Rzędy foteli mogły by być ciekawsze gdyby nie zbyt obfite naświetlenie po lewej stronie i kadr zacząć od całego fotela. Na 153 pokryta rosą pajęczyna w trawie która jest bardzo fajna. Na ostatnim stokroty- porządnie ale czy zachwycają, to raczej nie.
pozdrawiam Wiejo
Dziękuje Wiejo na opinie
W fotelach tez szkoda mi tych przepaleńoi rzeczywiście kadr fajny był by zaczynając od całego krzesła,w tedy o tym nie pomyślałam, zdjęcia robione dosyc dawno z szufladki
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Teraz seria z nagrania telewizyjnego programu "Zagadkowa blondynka"![]()
Z telewizyjnych to 156, 157 i 158 to fajne kadry. Pozostałe przypuszczam, że ze wzgledu na warunki technicznie słabsze ale majac taką okazję pokusa jest silniejsza.
pozdrawiam Wiejo
Witam.
Przejrzałem cały wątek i muszę powiedzieć -jak tu ładnie. Cieszą oko te Twoje fotki, szczególnie krajobrazowe. Więcej szczegółów w galerii.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Wiejo i JacekO bardzo dziękuje o opinie
Cieszę się, że się podobaGalerie musze troche odświeżyć...
Pozdrawiam