a mi najbardziej podoba się 126 takie czyste![]()
a mi najbardziej podoba się 126 takie czyste![]()
Ja też lubie to zdjęcie, lubie to miejsce, lubie tą świeżość![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dla mnie najładniejsze to 127 i 126. Lubię takie landszafciki.
Wschód słońca o której był i o której wyprawa ruszyła?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Wyprawa ruszyła koło 2 , no a na wschód trzeba było troche czekać w ziemnie, był coś po 5![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ładnie się zrobiło. Wodospadzik, dwa świetne plenerki, ciekawie sfocone ściernisko, motolotnia w powietrzu. Skromnie, klarownie i tym zwracają uwagę przynajmniej w moich oczach. Wschód na pokazanych zdjęciach tylko niebem zwraca uwagę, kształt góry jeszcze dodaje akcentu ale to troche mało. Zbyt ciemny dół i kształt góry nie mają żadnego jaśniejszego od czerni tonu przez co zdjęcie nie ma przestrzeni a wschodzące słońce nie budzi zaczernionego świata.
pozdrawiam Wiejo
ty no...
przestalbys sobie jaja robic i przeniosl watek do normalnego dzialu...
przeciez ty juz masz tyle odslon i postow, ze niejeden "zaawansowany" ci zazdroscizdjecia wychodza ci bardzo dobrze, wiesz o co chodzi, wiec zostaw ten watek naprawde poczatkujacym
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Wiejo i Kaczy bardzo dziękuje Wam za opinie i zaglądniecie do mojego wątku.
Przenieść go mogą tylko moderatorzy, a ja nie wiem czy zaczynać tak od początku....![]()
Napisz PW do kogoś z administracji, może przeniosą![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Administracja kiedyś mnie przeniosła tutajno ale zapytam czy coś da sie zrobić
Dzięki!
![]()
http://allegro.pl/item707573144_zest...58mm_w_wa.html
Chciałam Was zapytać czy warto kupić taki zestaw czy raczej to jest pic na wode ?
Pytam w wątku bo znacie mnije więcej jakie robie zdjęcia i w ogóle![]()