|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
dobre kadry,tatry będą obcykane od dołu do samej góry
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No właśnie zobaczenie widma 3 raz wg legendy odczarowuje więc jeszcze tylko dwa razy, może się trafidzięki wszystkim za odwiedzenie wątku, miło mi
i za wypełnienie ankiet ! Bardzo pomogliście!
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Podobał się Wam świstak to dorzucam jeszcze zwierzaki jakie udało mi się "dołapać"![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
poważna zwierzyna. gratuluję emocji na spotkaniu
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Z poprzedniej wrzuty drugie jest baardzo ładnie, a i trzecie to udane zdjęcie. Gratulacje
Witam wszystkichdzisiaj zdjęcia z wyjazdu do Słowenii, okolice Alp Julijskich, nie mogłam się zdecydować jakie zdjęcia pokazać żeby oddać klimat tego piękne miejsca!
Bardzo polecam, świetny klimat, bardzo mili ludzie !
Piękne zdjęcia, kolor wody jak marzenie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||