no rzeczywiście fajne by było zdjecie tego kotka z 20 miedzy pojemnikamiten kotek jest taki sliczny,strasznie ladne ma oczka
![]()
no rzeczywiście fajne by było zdjecie tego kotka z 20 miedzy pojemnikamiten kotek jest taki sliczny,strasznie ladne ma oczka
![]()
No tylko strasnzie strachliwymam kota w domu więc może się pokusze o podobną sesje
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
no to zrób koniecznie
pzdr![]()
No to pare fotek z dzisiejsze wyprawy na Trzy Korony. Pogoda troche zamglona ale i tak było bardzo pięknie. Polecam się tam wybrać![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
dawno tam nie byłem a na pewno nigdy z aparatem. zastanawia mnie teraz sens użycia UV. sam jestem ciekaw efektu z cyfrą, np. a w Sromowcach zawsze fajnie było )))
Raz w życiu tam byłem - wtedy jeszcze nie wiedziałem co to aparat fotograficzny
Miłe zdjęcia - ale gdzie Trzy Korony ?
pzdr
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 18.06.08 o 21:42
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Może z powodu tej pogody wyszły Ci calkiem niebanalne kadry.
Podobają mi się, lubię taką pogodę i takie klimaty
Wyróżniłbym fotkę nr 23, urokliwe to drzewko a zamglenie tła podkreśla jego kształty.
Owieczki tez bardzo fajne, trochę szkoda, że przy płocie.
23, to standard, często powtarzany na fotach. nie piszę tutaj o jakimś powielaniu, tylko o wizytówce Pienin
Hm, moim zdaniem nie jest dobrze. Kadry dość przypadkowe, choć można powiedzieć, że na 21 coś tam próbowałaś wyłapać. 19 jest nieostre i w tym zdjęciu to tylko przeszkadza, ponadto kot ma przepaloną sierść. 20 okropnie dopalone lampą (OIDP to dla zwierząt dobre nie jest...). 21 jeszcze jakoś się broni, ale głównie to chaos. Ćwicz i oglądaj dobre zdjęcia, to najważniejsze. I uważaj na samozachwyt.
Kasprzyk- trzy korony są w pieninachwidoki są naprawde piękne można iśc na spływ Dunajca co planuję na jesień
jerryg3- masz racje, drzewko to wizytówka trzech koron
rocco- ciesze się ze Ci się podoba
suchar dzieki za opinie, ale kadry zapewniam nie są przypadkowe![]()
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 18.06.08 o 22:10