Jedynka, czworka oraz piatka jak mialbym wybierac.
Jedynka, czworka oraz piatka jak mialbym wybierac.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Szanowna Pani jedynka ułłłłłłłłłłłłła
Jacek
www.jackowlew.pl
Z ostatniej serii to najbardziej wpada w oko zdjęcie 197 z zawartą sytuacją i abstynenckim przesłaniem oraz jako przywitanie z morzem zdjęcie 199. Zdjęcie 198 jest takie bez kontrastu i jakby wyblakłe przez to malo ciekawe. Pozostałe przyjemne nadmorskie widoczki.
pozdrawiam Wiejo
Zachód, oczywiście.Uwielbiam zachody, może nie "wszystkie", ale te ładne.
Do tego stójka i, pewnie nietypowo, ten wyblakły facecik na następnym. Taki jest niedzisiejszy.
Tegoroczne te fotki? Chyba nie?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Dzięki za odwiedziny, fajnie że możecie "coś" wybrać![]()
Ehhmm facet jest wyblakły bo na tych rzeźbach na stole były przepały i jak dodałam kontrastu to strasznie świeciły więc zrobiłam tak na wyblakło![]()
Fotki z lipca 2009
a teraz fotki reportażowe z ostatniej chwili ....
PS. to moje pierwsze zmagania z reportażem także rady i poprawki mile widziane![]()
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 16.05.10 o 18:17
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Pierwsza najfajniejsza. Parasolki świetnie wyglądają, jakby się uginały od ciężaru wody.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Dla mnie też 1 ale i 3 fajne
Poza wszystkim to Ty biedna byłaś moknąc na deszczu...z tego co widać lało jak z cebra![]()
Jak dla mnie trojka z calej serii...Samochod zlapany w deszczu...Tyl samochodu ciekawie uchwycony jak zjezdza...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
DziękiLeje, leje podtopienia i ma lać
Jeszcze pójdę w plenerek ale tak po pół godziny zmokłam że.....na dzisiaj dość
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Nie znam się na reportażu ale bardzo urzekło mnie zdjęcie nr1 "parasolki "ładnie się wstrzeliłaś ,widać ruch i paskudną pogodę