Bardzo ładna seria. Jeśli będę się wybierał w góry to Ciebie zapytam jak poradzić sobie w takich warunkach.![]()
Bardzo ładna seria. Jeśli będę się wybierał w góry to Ciebie zapytam jak poradzić sobie w takich warunkach.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Dziękuje bardzo za opinie, ciszę się że sie podoba![]()
![]()
![]()
Pogoda była naprawdę piękna, tylko wiatr troche dokuczał![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z koncertowych to bardzo podobają się zdjęcia 162 i 164. Widoki z Tatr świetne. Ładnie zaprzęgłaś słoneczko do pracy i zdjęcia sie odwdzięczyły. Bardzo malownicze, skrzące bielą, ukazujace piękno zimowej górskiej scenerii.
pozdrawiam Wiejo
Jak dla mnie to sobie dobrze poradzilas z tym sniegiem i sloneczkiem![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Superowe fotki zapodajesz do galerii. Lubię takie klimaty.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Świetna ta ostatnia seria śnieżno - słoneczna. Bardzo dobrze poradziłaś sobie ze śniegiem i słońcem jednocześnie (co nie jest łatwe) - zdjęcia naturalne i nie przebarwione - brawo...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dziękuje bardzo za opinie i wejścia, ciesze się, że choc troche się podoba![]()
Mam możliwość zorganizować w szkole wystawe zdjęć. Nie bardzo wiem jakie zdjęcia tam pokazać. Może moglibyście podrzucić mi jakieś typy..... najlepiej żeby mniej więcej było chyba tematycznie..... Podaję link do moich wszystkich zdjęć i byłabym wdzięczna za wszystkie podpowiedzi....
link: http://picasaweb.google.com/igorra92
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Już wybrane
Po przerwie wrzucam do oceny kolejne zdjęcia ze scenerii zimowej![]()
jak dla mnie 1.
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90