No... dzięki![]()
No... dzięki![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Następne...![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Lepiej. Bardziej przemyślane kadry, jednak zachodzik można było sobie odpuścić.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Rzeka mi się podoba![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
CZeść
Rzeczka i kwiatek ładny, zachodzik jakoś mnie uspokaja - więc jestem na tak
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
W rzeczce do ideału brakuje mi uchwycenie lewego brzegu i to byłby miód jak ona się pieknie wije. Kotek w oknie patrzy czy sygnał dociera do anteny- fajnie wypatrzone. Kwiatek jak kwiatek ładny. Zachodzik- niebo bajecznie kolorowe ale oderwane od ziemi przez co czuję pewien niedosyt całości.
pozdrawiam Wiejo
A mnie najbardziej kotek z anteną satelitarną przypadł do gustu.
A ja nie umiem stwierdzić, czy bardziej podoba mi się rzeka, czy kot. Dlatego przyznaję tym zdjęciom ex aequo I miejsce![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Dziękuje wszystkim za wejścia i za opinie
Teraz następne zdjęcia z wczorajszego wypadu na Czerwone Wierchy.
Ładne miejsca, dobrze pokazane
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300