94 bym wyprostowal, bo wg mnie troche ma krzywy horyzont albo taki jego urok
a pozatym... widoczki jak widoczki... bez wodotryskow![]()
94 bym wyprostowal, bo wg mnie troche ma krzywy horyzont albo taki jego urok
a pozatym... widoczki jak widoczki... bez wodotryskow![]()
Olympus e-500 + 17.5-45mm + helios 44m4 m42 + 2gb CF x233 + 256mb H xD + sakar 29MZ + AAA z tesco + cin scoop + torba z biedronki + who knows?
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=14895
93, całkiem przyjemne
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
93 i 94 naprawde spokoLubie takie klimatyczne fotki. Czepiać sie nie bede nie widze błedów:P
93 eleganckie za Mysikrólikiem, polskie wierzby przepiękny temat
Dziękuje wszystkim za opinie i radydziś postaram się coś zrobić z tą niebieskością
![]()
Dzięki !!!a teraz fatalna pogoda na zdjęcia...
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Witam wszystkichostatnio nie mam czasu no ale odświeże troszke wątek zimowymi zdjęciami
Proszę o poprawki i rady
Pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ja zapytam, gdzie ten stok, który obfociłaś?Bo wydaje sie, że rzut beretem od Krk.?
Przyjemne eksperymenty z wierzbami.
Zima jednak potrzebuje odrobiny słoneczka.... A tu za oknem ciemno, ponuro i sypie... A mroziku zero![]()
Kadr z wierzbami po skosie bardzo ładnie zakomponowany, tak lubię
Jeszcze fotka z kurami na odsnieżonym chodniku się broni ale pozostałe z serii chyba trochę bez pomysłu na kompozycję![]()
Pogoda nie sprzyja widoczkowym zdjęciom - jak widać po tych zimowych kadrach. Wobec braku światła starałbym się skupić na odleglejszych, pojedynczych obiektach (drzewa - świetnie ośnieżone).