Kurcze, rzeczywiście pod górke :/ ale ogólnie ciężko było bo też płynełam i robienie zdjęć nie było łatwe. Ogólnie wyszły trochekrzywo skadrowane i bez statywu :/ No ale sa jakie są z dalsza chyba rzeczywiście lepiej![]()
Kurcze, rzeczywiście pod górke :/ ale ogólnie ciężko było bo też płynełam i robienie zdjęć nie było łatwe. Ogólnie wyszły trochekrzywo skadrowane i bez statywu :/ No ale sa jakie są z dalsza chyba rzeczywiście lepiej![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Zawsze można zdjęcie wyprostować. 9 jak na mój gust za dużo przestrzeni i żaglówka się traci. oprócz zdj. 8 wszystkie są bardzo bladawe.
and_z dzięki za opinie. Masz racjepojade jeszcze w wakacje może już z lustrzanką, tam dużó ptaków to zrobie coś lepszego
Dzięki
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Witam
Pierwsze z Jezioro Roznowskiego bardzo ładne, śliczne miejsce - owszem krzywo - mogłeś w programie wyprostować, ale przymknę okoPatrzę jeszcze raz na drugie i także mi się podoba - troszkę żagiel przepalony - no ale tutaj za wiele nie mogłeś.
Pozdrawiam
Marek
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
dzięki kasprzyk. No mogłam w programie tylko że nie mam odpowiedniego niestety..............na razie![]()
Jest teraz fajna promocja na Photoshopa http://www.pcworld.pl/news/135376.html
Jak już go będziesz miała to prostuje się tak:
http://www.gohha.com/stronka/tutoria...nie_zdjec.html
![]()
hmm zastanowie sie. Teraz co prawda zbieram na lustrzankę ale zobaczęwłaśnie macie jakąs do polecenia? żeby nie była najgorsza, byle jaka ale nie taka wygórowana
??
Chyba trochę ta dyskusja idzie w stronę OTMoże załóż taki temat w dziale sprzętowym. Tylko jedna kwestia bardziej sprecyzuj swój zakup bo kryteria, które podałaś są trochę dyskusyjne
![]()
no pewnie założęale to jak już będę blisko kupna
![]()
No nieźle ci idzie... coraz lepiejZdjęcia z Jeziora Rożnowskiego mimo maleńkich usterek są naprawdę ładne
fajnie wykadrowane
Pozdr![]()