tylko te przepalenia nieciekawe (patrz akordeon pana po prawej)
tylko te przepalenia nieciekawe (patrz akordeon pana po prawej)
No właśnie tez to przepalenie mnie denerwowało więc dalam czarno-biały![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Zdj. 1 – za bardzo obcięte z dołu. Jakby tak ujęcie było zrobione bardziej z lewej strony to wieża ładnie by się eksponowała, a tak jest trochę nieszczęśliwie zasłonięta. Kościółek troszkę jest pochylony w prawą stronę. Fajnie by było, jakbyś numerowała zdjęcia.
Ludziebardzo fajne...w kolorze dużo lepsze
and_z masz racje rzeczywiście troche obcięte z dołu a drugi kościół troche pochylonynastępnym razem ponumeruje
no anora mi też bardziej podoba się kolor tylko to jedno przepalenie mnie tak wkurza !!
dzieki wszystkim za komenty![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Pozwoliłem sobie na małą ingerencję w tym zdjęciu. Mam nadzieję, że nie będziesz zła. Chyba wygląda to trochę lepiej. Po wyprostowaniu niestety dół trochę zjadło.
No, rzeczywiście dużo lepiejJakim programem ?
Adobe Photoshop Elements 6.0
No nieźle CI to wyszłoa gdzi eten programik można kupić no i w jakiej cenie
Teraz zdjecie z Jezioro Roznowskiego, jesli macie z tamtąd foty to wrzucaćChętnie zobaczę
![]()
W każdym sklepie komputerowym nie powinno być problemu z tym programem. cena powyżej 200 PLN.
Co do zdjęcia nr 8 to żaglówka płynie pod górkę. Myślę, że ciekawiej by było gdyby stanowiła element większej przestrzeni.