Strona 11 z 97 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 965

Wątek: Zdjęcia Igorra

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    helmuth ta skała nie stała tak przede mnę tylko tak jak ja to pokazałam :/ bo to była góra która odrastałą od innej a nie taka że stała przede mną
    a tak wogóle dlaczego mnie tu przeniosło? że mam aparat głupi czy zdjęcia brzydkie?
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    he ??????????
    Ostatnio edytowane przez Igorra ; 19.06.08 o 21:44 Powód: Automatyczne scalenie postów
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar Zobacz posta
    Hm, moim zdaniem nie jest dobrze. Kadry dość przypadkowe, choć można powiedzieć, że na 21 coś tam próbowałaś wyłapać. 19 jest nieostre i w tym zdjęciu to tylko przeszkadza, ponadto kot ma przepaloną sierść. 20 okropnie dopalone lampą (OIDP to dla zwierząt dobre nie jest...). 21 jeszcze jakoś się broni, ale głównie to chaos. Ćwicz i oglądaj dobre zdjęcia, to najważniejsze. I uważaj na samozachwyt.
    Zgadzam się w 100%. Prosiłabym, aby osoby, które piszą w stylu "podoba mi się" pod zdjęciem zawierającym ewidentne błędy, które pokazał Suchar, dopisały również uzasadnienie swojej opinii. Wiem, że limit jest tylko na 10 znaków, ale klawiatura nie gryzie.

Ponieważ wątek został dzisiaj tutaj przeniesiony, proszę, aby dalsze posty były zgodne z regulaminem działu.

Autorce życzę udanych kadrów.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Aha, czyli dlatego że suchar wychwycił błedy a inni nie mówili dlaczego im sie podoba Teraz nagle wszystkich oświeci i amiast "podobna sie: bedą pisali błędy. Wszędzie tak piszą "podoba mi się" ale ok. Możecie usunąć ten wątek bo u nie ma sensu nic dawać bo i tak nikt nie wchodzi

Dziękuje wszystkim za opinie i wejścia na moje zdjęcia. Pozdrawiam a na pozegnanie wrzucam moje ukochane tatry

P.S kadry sie są wcale przypadkowe
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	0000.jpg
Wyświetleń:	197
Rozmiar:	106,5 KB
ID:	4973  
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Wiem ze lepiej bez tych paproci po prawej ale nie chce mi sie usuwać papa

| OlyJedi Awatar a_wykrota
    Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Spokojnie igorra. Nie ma się co obrażać i złościć. Ktoś tu jednak wchodzi i ocenia... Po co te nerwy? Pamiętaj jedną ważną zasadę człowiek uczy się całe życie - NA SWOICH BŁĘDACH!!! Nie ma innej opcji. Dla mnie na przykład, bardzo ważne są słowa krytyki - odnoszę się do nich z pokorą, bo wiem, że prze nią mogę się czegoś nauczyć. Bardzo fajną cechą jest nauczyć się podchodzić do tego z dystansem i pewną dozą uśmiechu na ustach.
    NIE MA SIĘ CO ŁAMAĆ.
    Co do ostatniej fotki:
    Bardzo ładny kadr - chmury tworzą klimat - z tego względu podoba mi się. Te gałązki po prawej wystarczy usunąć poprzez inne kadrowanie - kawałek uciąć z prawej i będzie lepiej.
    Głowa do góry.
    Pozdrawiam,
    Kątem oka mego :
    jednego - www.wykrota.wordpress.com
    drugiego - www.adrianwykrota.pl

Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    słowa krytki ok tylko że dobrze wszyscy wiedża że tu nikt nie wchodzi a na tej zasadzie "podoba mi się" można przenieść tu wszystkie fora

| OlyJedi Awatar a_wykrota
    Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    A to :

Dzisiaj 08:36
    igorra
    105 2 061

Co to jest?
    Kątem oka mego :
    jednego - www.wykrota.wordpress.com
    drugiego - www.adrianwykrota.pl

Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    nie wiem o co Ci chodzi ? link to Twojego profilu ? a te posty wysłane były na tamtym forum a nie na tym nie jestem zdenerwowana tylko uwazam nie że ma sensu tu dawac zjdęć bo ani nikt nie powie więcej niż "podoba mi sie" bo tam też mógł to powiedzieć :/
    Ostatnio edytowane przez Igorra ; 20.06.08 o 09:26

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Igorra, nie wiem kto Ci powiedział, że w to forum nikt nie wchodzi. Wręcz przeciwnie - powiedz co jest wartościowsze: 1 krytyczna opinia czy 10x podoba mi się?
    Ostatnio edytowane przez Ania_ ; 20.06.08 o 10:18
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    a co nagle tu sie im nie bedzie podobać? :/ czy jak, nikt mi nie mówił to widać, na wejściach