No to jeszcze ostatnie foty z tej wyprawyi jeszcze raz zachęcam na wycieczke jest ślicznie, dużo zwierząt, ktorych moim aparatem niestety nieudało się sfotografować
![]()
No to jeszcze ostatnie foty z tej wyprawyi jeszcze raz zachęcam na wycieczke jest ślicznie, dużo zwierząt, ktorych moim aparatem niestety nieudało się sfotografować
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Bardzo fajne zdjęcia![]()
Igora bardzo ładnie skrojone kadry... naprawdę miło patrzy się na te krajobrazy...![]()
Każdy szanujący się fotograf ma zdjęcia z 3 koron. Mam i ja. Wiem, że to wina aparatu że przepały więc się tego aspektu nie czepiam. Sosna jest dobra(!), widoczek też niczego sobie a zdjęcie półki skalnej takie "nijakie" ani o niczym nie mówi, ani niczego nie pokazuje. Ale widzę że się szybko uczysz. Jeszcze niedawno sami Cię pouczaliśmy - dziś sama pouczasz. Tak trzymać![]()
MK
Ciesze się, że sie wam podoba i wielkie dzieki za opinie
wujek.samo.h- pamiętam jak wstawiłam tu pierwsze zdjecia. Teraz sie z nich śmieje![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
sosenka mi pasujepozdrawiam!
Dziękuje wszytskim za wszystko![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA