Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Soczewki przybliżajace(maksymanie)które polecacie i firme???

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Soczewki przybliżajace(maksymanie)które polecacie i firme???

Soczewki przybliżajace(maksymanie)które polecacie i firme???Interesuje mnie bardzo to fotografia makro.Prosze o odpowiedz.Pozdrawiam!
    Spośród wielu zainteresowań interesuje mnie fotografia, dlatego daje sobie tu swoje fotki robione Olympusem C-765.Wiec jak ktos chce zadac pytnie czy cos tam to daje mój numer gg:1970050 i maila fotoman@autograf.pl
    Pozdrawiam!

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Przeniesione do Porady Dotyczace Fotografii.

Polecam zestaw HAMA Close-Up (+1, +2, +4) Mozna usyskac do +7dioptrii. Nie jestem w posiadaniu, ale widzialem fotki zrobione. Super.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dzieki za odpowiedz No to fajnie ze 7+ ale fatman napisal ze firma matin jest lepsza od hama mi sie zdaje ze matin to sa chyba podróbki
    http://www.cyberfoto.net/viewtopic.php?t=3245&highlight
    Pozdrawiam!
    Spośród wielu zainteresowań interesuje mnie fotografia, dlatego daje sobie tu swoje fotki robione Olympusem C-765.Wiec jak ktos chce zadac pytnie czy cos tam to daje mój numer gg:1970050 i maila fotoman@autograf.pl
    Pozdrawiam!

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    kupiłem soczewke makro HAMA +10 dioptri gwint 52mm do Olympusa 5060 i efekty są naprawdę dobre. Z maksymalnym zoomem odległość ok 8 cm od obiektywu, szerokość obiektu fotografowanego ok 2,2 cm. Mogę wysłać fotki (narazie nic ciekawego ale widać efekt soczewki) infomark@post.pl

| OlyJedi Awatar krzwoj
    Mieszka w
    Heidelberg
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    @infmark

Miales mi napisac cos wiecej o swoich soczewkach i co?

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Dla wszystkich zainteresowanych załączam informacje dotyczące soczewki makro firmy HAMA + 10 dioptri Soczewkę kupiłem w www.foto-sklep.com , przesyłam fotki, jakość kiepska, ale chciałem tylko pokazać efekt 1 zdjęcie bez soczewki zoom na maxa, tryb makro, odległość ostrości ustawiona na 20cm, odległość od obiektu 20 cm, 2 zdjęcie z soczewką, zoom na maxa, tryb makro, odległość ostrości ustawiona na 20cm, odległość od obiektu 7 cm . Aparat OLYMPU 5060 z tuleją na 52mm wymaganą Przy super makro efektem jest powiększenie ale jeszcze go nie zmierzyłem. Przepraszam za naprawdę kiepskie fotki ale chciałem tylko pokazać efekt.

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    jak załączać fotki?[/img]

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Infomark
    jak załączać fotki?[/img]
    no normalnie
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać