Mogę zapytać o to jakim aparatem i obiektywem robiłaś te portrety z ostatniej wrzutki? Tak pytam z ciekawości.
Mogę zapytać o to jakim aparatem i obiektywem robiłaś te portrety z ostatniej wrzutki? Tak pytam z ciekawości.
Czemu ja ten wątek przegapił ? Masakra jakaś
Ula, dawaj !!![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
dlaczego - żeby lepiej smakowałya tak serio daje większe porcje ale rzadziej niż częściej ale pojedynczo
![]()
no i ostatnio wygrzewała się pod dymiącą Etną wiec tez czasu jakby mniej było
W Kambodży miałam Olka omd em 5 pierwsza wersja a obiektyw obstawiam ze to 45 Olka była - jak będę w domu mogę sprawdzić exifa ale raczej nie było to nic innego
spoko stary wątek jakoś bardzo nie jestwiec wiele nie przegapiłeś
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Generalnie tam miałam 3 stałki
olkową 45, i lumixy 14 i 20
wszystkie foty są z tych 3ch szkieł![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie.
Kolejna dawka obrazów i tekstów super, kapitalne portrety.
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
miło mi że poniższa fota została zgłoszona do konkursu na najlepsze Foto Lutego - dzięki![]()
A mi przypadło do gustu ostatnie zdjęcie.