cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Na taką na pewno nie, ale o tym sądzę wszyscy uczestnicy wiedzą.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
- Konkurs popRAWka
WEŹ UDZIAŁ!
- N D7500 + S10-20 F/3,5 + S17-50 + S18-35 + N50 1.8 G + N55-300 + PORST MC 135 || FotoPro Traveller TT-1 (x4i) || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec + stary Olympus pod wodę
- Flickr Pstryk
Coś mnie wzięło... przepraszam ale,
Mam szacunek do umiejętności kolegi A56, ale czy przypadkiem w dobrej wierze nie robi się czegoś odwrotnego?
Poprawka jest zabawą, ale nawet ta najprostsza pamiętana jeszcze z dzieciństw kierowała się jakimiś zasadami i nie daj Boże aby je złamać.
W tym kontekście w/w podpowiedzi, sugestie są dla mnie trudne do zaakceptowania, bo... bo to jest zabawa ale z określonymi zasadami.
Po głosowaniu dyskusja, pomoc, info w temacie danej pracy jak najmilej widziana.
A co do tego stwierdzenia:
"Z mojej podpowiedzi nikt nie skorzysta, bo nie będzie dłubał maski przez pół dnia przy drzewach. Widzisz nikt nie zapytał jak zrobiłem taką maskę, więc wnioskuję że nikogo to nie interesuje.
Gdybym napisał że można zrobić to w 3 min (a tak można zrobić) to może kogoś by to zainteresowało.
Podpowiem więcej. Na zdjęciu jest woda, a woda to fajny wskaźnik, czy zdjęcie potrzebuje prostowania, czy nie."
tak troszkę protekcjonalnie to odebrałem, jeżeli się mylę ( a co tam, zwykły forumowicz jestem ) to przepraszam.
Pozdrawiam![]()
Jeżeli moja wypowiedz kogoś uraziła, wywołała niesmak, to bardzo przepraszam.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.