Aby nie robić bałaganu w moim pierwszym wątku, zakładam drugi uzupełniający. Będę tu umieszczał spontanicznie zdjęcia w różnej tematyce. Migawki z Mediolanu... 1 2 3 .
Ładne. Nie mieli nic przeciwko że robisz im zdjęcia ?
Zamieszczone przez koronax Ładne. Nie mieli nic przeciwko że robisz im zdjęcia ? Pani była troszkę niezadowolona, co widać po minie, bo zrobiłem drugie podejście z powodu przepalenia nieba w LG. Mediolańczycy generalnie jadą na takich obrotach, że nie zwracają uwagi na fotografujących ich turystów. Miałem momentami wrażenie,że oni mnie nie zauważają . Jakbym nie istniał... W końcu rzymianie Zarabiają na turystach, żyją z nich, więc muszą płacić za to jakąś cenę. W Niemczech z kolei, ledwo wyciągnę aparat, a ludzie się odwracają, zasłaniają sobie twarze itp. Już parę razy miałem pyskówkę. Według nich nie wolno robić zdjęć na ulicy ..... a ja zawsze myślałem że nie wolno mi wykorzystywać , publikować i rozpowszechniać ich wizerunku bez zgody tych osób. Co kraj to obyczaj.
Ja tu zaglądać
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Zamieszczone przez Bodzip Ja tu zaglądać Ja to lubić - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Jak Lux torpeda..... 4 Kwiatek, krzaczek, drzewo .... cały park na balkonie? Czemu nie..... 5 Bogdan to nie z drona . Ten pan był naprawdę bardzo mały .... 6 7 .
Zamieszczone przez paparapa Bogdan to nie z drona . Ten pan był naprawdę bardzo mały .... To tak jak ja ....
Zamieszczone przez Bodzip To tak jak ja .... To powinieneś być szczęśliwy
Zamieszczone przez paparapa To powinieneś być szczęśliwy Wiem, jak przemawiam to wchodzę na stołeczek
fajne te zielone bloki, takie pro eko yellow torpeda też
Karol + Olek + kilka szkiełek
Zamieszczone przez koronax Ładne. Nie mieli nic przeciwko że robisz im zdjęcia ? Dzięki za plusa, i zapraszam. - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Zamieszczone przez Bodzip Wiem, jak przemawiam to wchodzę na stołeczek To jedyny problem..... że musisz się męczyć nosząc ten stołeczek . Po za tym np łatwiej ci się schować Ja z kolei jestem droższy w utrzymaniu. Muszę duże auto mieć, bo w małym ciasno. Nie mogłem zrobić oszałamiającej kariery pilota szybowcowego , bo byłem za wysoki rower też duży muszę mieć ..... i tak panie w kółko . D.....a zawsze z tyłu .
Zasady na forum