Zamieszczone przez Bodzip Ja Ci już keidyś pisałem jak sam miałem ? Dwa tygodnie w Szkocji - Edynburg, św. Andrzej, Stirling, nawet w Glasgowie słońce. Jeden dzień deszczu. Czerwiec. Oglądam często zdjęcia Szkocji skąpanej w słońcu i zastanawiam się jak to możliwe. Ale jak to napisał apz, trzeba mieć szczęście do pogody. Ja go za bardzo nie mam jak widać. I mam powód, aby pojechać tam jeszcze raz.
Zamieszczone przez paparapa Oglądam często zdjęcia Szkocji skąpanej w słońcu i zastanawiam się jak to możliwe. Ale jak to napisał apz, trzeba mieć szczęście do pogody. Ja go za bardzo nie mam jak widać. I mam powód, aby pojechać tam jeszcze raz. Byłeś w Norwegii więc wiesz sam najlepiej, że nie ma złej pogody jest tylko źle ubrany człowiek. A Twoje zdjęcia są piękne i w słońcu i w deszczu. I trzymaj tak dalej.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854 Fuji X-T100
Zamieszczone przez DeWuTe Byłeś w Norwegii więc wiesz sam najlepiej, że nie ma złej pogody jest tylko źle ubrany człowiek. A Twoje zdjęcia są piękne i w słońcu i w deszczu. I trzymaj tak dalej. Dzięki . Trochę się droczyłem . Ale i tak Szkocję postrzegam pod względem pogody jako bardziej kapryśną i mniej przewidywalną od Norwegii. Znowu chwilka słońca.... 443 444 445 ...
Ja się oczywiście nie znam na fotografowaniu ptaków, ale trzy czwórki najbardziej mi się podoba.
Najważniejsza jest historia. "Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
443 - gęś wyścigowa - u nas w ogólniaku takie przezwisko miała kobitka od historii
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Widoki przepiękne. Podziwiam zdjęcia czapli na tle gęsi jak i samych gęsi. W moich stronach do czapli bliżej jak na 100 m nie podejdziesz a do pasących się na polach gęsi bariera 200 m i od razu całe stado wzbija się w powietrze formując klucz i odlatując oczywiście w przeciwnym kierunku.
pozdrawiam Wiejo
Zamieszczone przez Bodzip 443 - gęś wyścigowa - u nas w ogólniaku takie przezwisko miała kobitka od historii Gęś wyścigowa wygrywa
Zamieszczone przez jkr Ja się oczywiście nie znam na fotografowaniu ptaków, ale trzy czwórki najbardziej mi się podoba. Właściwie ja też się nie znam. Ale mając do wyboru nie robić nic, albo zmierzyć się z nowym wyzwaniem. Wybieram to drugie. Zamieszczone przez Bodzip 443 - gęś wyścigowa - u nas w ogólniaku takie przezwisko miała kobitka od historii Ja z kolei miałem matematycę która mogłaby wpisać w ten schemat... Zamieszczone przez Wiejo Widoki przepiękne. Podziwiam zdjęcia czapli na tle gęsi jak i samych gęsi. W moich stronach do czapli bliżej jak na 100 m nie podejdziesz a do pasących się na polach gęsi bariera 200 m i od razu całe stado wzbija się w powietrze formując klucz i odlatując oczywiście w przeciwnym kierunku. Czaple w moich stronach są bardzo płochliwe. Bardziej niż gęsi. Ale znając teren i korzystając z "przeszkód" terenowych czasem uda się podejść trochę bliżej. Ważne jest aby nie przemieszczać się gwałtownie i chaotycznie. No i praktyka po czasie robi swoje . Zamieszczone przez lisiajamka1 Gęś wyścigowa wygrywa Jak jest wyścigowa to musi wygrywać . Dzięki wszystkim za opinie. Dzisiaj tylko rudo... 446 447 448 449 ...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 14.01.21 o 23:34
Pozazdrościć takiego modela rewelacyjnie uchwyconego przez obiektyw.
Zamieszczone przez paparapa ..... Dzisiaj tylko rudo... 446 447 448 449 ... Oswojony taki? A może.... wypchany?? Ekstra fotki! Szacunek!
Rysiek_______________ Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Zasady na forum