Fajna skocznia na 418![]()
Fajna skocznia na 418![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A co, skoczyłbyś sobie?
422
423
424
...
425
426
...
Nie wiedziałem, że one mają seledynowe oczy.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Podobnego rudzika też mam z Chorwacji. Puszył się łobuz i wcale nie chciał uciekać...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dość uważnie pooglądałem zdjęcia architektury i mam wrażenie, że nowoczesność jest tam wplątana w starą zabudowę. Kormorany i mały ptasi drobiazg świetne.
pozdrawiam Wiejo
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
@Wiejo to stary port nad Renem. Stare budynki portowe nadające się do wykorzystania zachowano i dobudowano nowe. Powstał specyficzny miszmasz. Lubię wybrać się tam od czasu do czasu.
@helmuth Nie ma tam za dużo takich smaczków, jak na 420. Teraz jest bardzo dobry czas na szukanie takich miejsc, bo nie ma prawie wcale ludzi i nie włażą w kadr.
Sigma 150-600.