Latarnia, przystań bardzo pasują do otaczającego je terenu i są jakby jego uzupełnieniem. Jeziorko /chyba/ śliczne i chciało by się odpocząć na jego brzegu.
Latarnia, przystań bardzo pasują do otaczającego je terenu i są jakby jego uzupełnieniem. Jeziorko /chyba/ śliczne i chciało by się odpocząć na jego brzegu.
pozdrawiam Wiejo
Piękne konstrukcje i bardzo ładnie pokazane. Jedynie na 414 prawa krawędź mostu pokrzywiona - zastanawiam się, czy faktycznie taki krzywy był?
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
.
Ci wspaniali młodzieńcy w swoich rozpędzonych maszynach, i zapewne z rozwianym włosem ....
414
415
416
417
...
Pozwolili focić ?
Pytam, bo kiedyś w Edynburgu panowie w spódniczkach grali w takie kule (duże) na trawniku - nie wiem co to... bule ? Jak zapytałem czy można zdjęcia zrobić to grzecznie acz stanowczo nie pozwolili.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja się na wszelki wypadek nie pytałem, a oni chyba udawali, że mnie nie widzą. Zresztą zauważam tendencję, że czym większy "golec", tym szybciej i głośniej krzyczy nie fotografować i zasłania twarz czym się da.
.
Nie wszyscy maja stres z powodu, że ktoś ich fotografuje. W dzisiejszych czasach to norma.
A Edynburg.... przemilczę
418
...
Piękne były te samochody, ech.....
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Latarnia piękna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO