cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzięki Marku. Nie chodzi o usprawiedliwianie się, ale miałem w ten dzień pod górkę.
Najpierw padało ca. dwa tygodnie. Ja się pokazało słonko to pojechałem na moje "bagienko". Trawa wyrosła prawie do pach. Inne zielsko ponad 2 metry. Pod nogami woda i błoto. A w powietrzu miliony "meserszmitów" i "sztukasów ". Zgryzły mnie jak cholera w ten piękny słoneczny dzień. A na dokładkę wiatr w porywach do 20 km/s.
To tylko ja mogłem pojechać w taką pogodę na robaki.
I jeszcze zamiast 90mm wziąłem ze sobą 180mm......
Tak kolego, dobry z ciebie detektyw. To fotki z Dołków. Znaczy Dolomitów.
Ale widzę, że fotki Ci nie podeszły.....
Biada mi......![]()
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
.
1648
1649
1650
1651
.
Na 1648 te kamyki wyglądają jak lodowiec. Fajne![]()
Podobają mi się bardzo trzy:
1648 - Dwa plany główne i jaśniejące chmurami niebo, a między nimi akcenty kompozycyjne drobniejsze. Super.
1649 - Biała budowla na pierwszym planie, skromna geometria wypełniona bielą, w tyle skalistości na tle spokojnego błękitu nieba.
1650 - Zabudowa wkomponowana przekątniowo, niebo z różnorodnością chmur i dwa masywy skalne oświetlone tym samym światłem, co budowle na pierwszym planie. Malownicze.
Świetna tonalność.
TJ
Piękne zdjęcia! Miejsca, światło, kolory, jest co podziwiaćKompozycyjnie najbardziej mi pasują - 1647. 1648/1 i 1653.