.
Dzięki za opinie i wpisy.
Parę widoczków spod Cinque Torri.
1586
1587
.
.
.
Dzięki za opinie i wpisy.
Parę widoczków spod Cinque Torri.
1586
1587
.
.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
1586 wzbudziło mój głęboki podziw. Jak na mój gust najlepsze ze wstawionych w ostatnich dniach. Pozostałe też bardzo dobre ale 1586 się spośród nich wybija.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
1586 - świetne, malownicze, sugestywne, plastyczne, realistyczne, bajkowe, fantastyczne.
TJ
Bardzo mi miło Panowie i dziękuję za dobre słowo.
1588
1589
@ToTom Tobie też dziękuję.
Jesteś tu największym autorytetem od "Dołków". Bywasz tam często i znasz je na wylot. Więc muszę się starać.Zwłaszcza że ja tylko z doskoku.
Jeśli chodzi o 1583 mam teraz wątpliwości. Wydaje mi się że powinno być mniej rozświetlone i brakuje trochę kontrastu. Pewnie zrobię je jeszcze raz.
Jeśli chodzi o 1582 pewnie masz rację. Ja siedziałem na przełęczy dwie noce, więc mimo obiektywnych trudności pogodowych parę fajnych fotek zrobiłem.
Gdybym był przejazdem tylko, to pewnie cieszył bym się i z takiej fotki. Od bidy w wielkim tłoku mz ujdzie.
1590
Ps. W nazwie miejscowości którą Ci podałem powyżej zrobiłem błąd. Zamiast Wallgau napisałem Walgau.
Pamięć jest mocno zawodna...
.
No i co tu można napisać????
Rewelacyjne miejsca, rewelacyjne kadry.
Tylko patrzeć, podziwiać i... i zazdrościć troszkę![]()
Dzięki @August68.
Zazdrościć nie ma czego, bo też w prosty sposób możesz robić tam takie albo lepsze fotki.
Potrzeba tylko troszkę determinacji.
1596
1597
1598
1599
1600
.
Z ostatniej wstawki najlepsze w/g mnie 1596 - bardzo lubię taką kolorystykę.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
1600 spodobało mi się najbardziej. Kolorowe niebo, dymne chmurki nad kominem skalnym, piarg, a w dole ścieląca się w bocznym łagodnym świetle ruda powierzchnia.
TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 25.10.23 o 21:56