Moje amatorskie pstrykanie
tjszl - http://www.tjszl.dphoto.com/
Moje amatorskie pstrykanie
tjszl - http://www.tjszl.dphoto.com/
Witam
Nie pamiętam czy wpisywałem tutaj swoje www ale nawet jeśli to sporo się zmieniło
1) www.stalowcy.COM - Serwis Kibiców Stali Poniatowa
2) www.forum.stalowcy.COM - Forum Kibiców Stali P. [dodaje ponieważ forum to nie jest integralną częścią PHP-Fusion]
3) www.e-Poniatowa.pl - Portal Społecznościowy Mieszkańców Poniatowej [Portal oficjalnie ruszył 1 stycznia 2009]
4) www.forum.e-Poniatowa.pl - Forum PSMP. [także dodaje ponieważ nie jest to integralna częśc PHP-Fusion]
5) www.PSP.e-Poniatowa.pl - Strona zespołu Hip-Hopowego PSP - Prawdziwy Styl Podziemia [Strona powstała na dniach dlatego na razie pustki]. [Oddzielny skrypt umieszczony na serwerze e-Poniatowa.pl]
6) www.galeria.stalowcy.COM - Wspólna galeria stalowcy.COM, e-Poniatowa.pl oraz PSP.e-Poniatowa.pl - To specjalnie dla Olymaniaków zwłaszcza dział STAL, ponieważ są tam wyłącznie moje zdjęcia wykonane Olympusem SP 500 UZ oraz E 500.
Zapraszam
Pozdrawiam
Wojtek T.
www.galeria.stalowcy.com --> Wojtka T. fotoreportaże z meczów Stali Poniatowa I nie tylko !!!
Żeby nie było ..![]()
www.laserstudio.com.pl
Nikon D700 24-70 f2.8; Olympus E-30; E-500 ; ZUIKO 12-60 f2.8 14-54 f2.8 ; SIGMA 30 f1.4; Olympus C-740 UZ , FL-50, 2x FL-50R; 2x Makro Flash 500D,
W końcu dorobiłem się własnej strony www z galerią zdjęć:
www.epicure.pl
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Przejrzysta strona Epicure ale brak skrótu powrotu do głównej strony z galerii. Narazie to nie duży problem by tam tylko galeria jest ale jak może zamierzasz rozbudować ...
mente et malleo
Dzięki za uwagę, marecki. Na razie na stronie głównej nic nie ma i chyba nie będzie, więc nie ma sensu do niej wracać. Ale zobaczę, co da się zrobić i czy w ogóle skrypt galerii pozwoli na zamieszczanie linków.