wuzet->
byłem, widziałem, oko nacieszyłem. ZNAKOMITE fotografie !
A do mnie to tutaj jakby co http://www.wojtek.sochaj.netgaleria.pl/
wuzet->
byłem, widziałem, oko nacieszyłem. ZNAKOMITE fotografie !
A do mnie to tutaj jakby co http://www.wojtek.sochaj.netgaleria.pl/
Takie tam moje pstryki odkąd zacząłem robić zdjęcia. Wiele z nich pewnie dzisiaj byłoby nieco lepszych, lepiej obrobionych ale co tam.
www.fotoosiem.pl.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Dzięki za odwiedziny i opnie. Co do kwestii poruszonej przez deepee, to problem gryzłem już przy robieniu pierwszej strony. Różne pomysły chodziły po głowie, różne opcje brałem pod uwagę ale w końcu postawiłem na uproszczenie i zdecydowałem się na podział rocznikami i wersji color i b&w. Ten sam układ przeniosłem tutaj. Być może po zamknięciu etapu w życiu i fotografii pt. "usa", pokuszę się o jakieś zmiany.
Zdjęcia rzecz jasna fajne i nie o tym wątek, więc poruszę inną sprawę. fotografie na blogu i w portfolio zasadniczo nie odbiegają od siebie ani stylistyką, ani tematyką (niektóre są nawet powtórzone), po co więc taki podział i komplikowanie strony? Czy nie lepiej byłoby zostawić w portfolio same perełki zamiast dublować blogowe foty?
Bo dla widza taka konstrukcja strony, gdzie trzeba się sporo naklikać (nowa fota to nowe kliknięcie), tylko po to, by zobaczyć foty, które już raz widziałem może odrobinę zniechęcać.
Słuszna uwaga. Zdawałem sobie sprawę z tego że niektóre zdjęcia się powtórzą. Zdecydowałem się jednak na taki krok, po pierwsze dlatego że chciałem jednak zaimportować całego starego bloga z blogspotu do wordpressa. Po drugie, do tej pory zdjęcia do netu obrabiałem w rozdzielczości 700-800 pix. na dłuższym boku i tak będę robiła nadal do bloga. Do galerii zdjęcia już są w większej rozdzielczości. Teraz też oczywiście muszę się już bardziej postarać żeby blog poszedł innym torem niż galeria. To jest zadanie na następne 5 lat. Na tyle wykupiłem domenę![]()
forumowicze lubią moje zdjęcia, więc strona pewnie też się spodoba ;>
www.pawelbaranski.com
Uwaga! Jak zauważyliście lub niewyżej pojawił się spis stron, które wyciągnęłam z tego wątku. Idea pozostaje jednak ta sama -tutaj dodajemy stronę, tu możemy oczekiwać na jej temat komentarzy itp. - finalnie ląduje w spisie powyżej.
Uważam, że wygodniej jest przeglądać spis niż strona po stronie wątek.
Natomiast odnosząc się do drugiego zdania - nadal można oglądać ich zdjęcia, czerpać inspiracje i nigdy nie można wykluczyć powrotu. Konta nie są usunięte.
Uważam, że najuczciwiej było wrzucić wszystkich, skoro się dodali do wątku.
Poza tym nie można zapomnieć, że wśród wymienionych osób wiele ma naprawdę duży wkład w klubową działalność, a część nadal przyjeżdża na zloty, mimo, że na forum bywa okazjonalnie.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()