Widzisz, ale to jest nieintuicyjne... a ja zjadłem zęby an setkach interfejsów i siedzę w tym od lat - jak sie musi czuć ktoś, kto przygodę z siecią/komputerami zaczął niedawno?
Reportaż i blog zrobione wzorcowo...ładnie, prosto, przejrzyście (choć brakuje widocznych notek z tytułe/opisem foty i datą) tylko, ze zazwyczaj klikamy od lewej i trafiamy na tego potworka z pojedynczymi fotami, wiec do reszty się nie klika... bo skad podejrzewać, ze jeden malutki serwis zaoferuje 3 sposoby wyświetlania zdjęć :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Masz skrzywienie zawodowe. Większość ludzi ogląda różnorodne foty. Zobacz jak to wygląda w forumowej galerii czy innych plfoto
Większość znajomych narzekała właśnie na monotonię w katalogach.
Cóż, pożyjemy, zobaczymy. Docelowo i tak chciałbym kiedyś zostawić tylko reportaże.
Zupelnie nowy wyglad... z koniecznosci
www.CezaryPawlikow.cba.pl
Ja sobie założyłem takie coś i od czasu do czasu wrzucam fotki. Ani to galeria, ani to blog ale może komuś przypadnie do gustu![]()
www.viaderny.pl
A ja coś takiego skromnego stworzyłem.
http://www.piotrgrzes.v4.pl/
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dzień dobry!
Moja strona:
www.agnieszkamandal.com
Blog:
www.agnieszkamandal.blogspot.com
www.marekmierzwa.prv.pl - moje próby w fotografii ludzi.
moja stronka
www.bernardus.webpark.pl
Jakby ktoś miał ochotę to zapraszam na : www.retrofokus.pl
Wszystkie uwagi mile widziane![]()
Pzdr,
A