zapraszam również do serwisu prowadzonego przeze mnie, znajduje się pod adresem: http://www.impuls-leasing.pl/
jak sama nazwa wskazuje poświęcona jest leasingowi
czekam na opinie
zapraszam również do serwisu prowadzonego przeze mnie, znajduje się pod adresem: http://www.impuls-leasing.pl/
jak sama nazwa wskazuje poświęcona jest leasingowi
czekam na opinie
No to i ja pochwalę się swoją stronką a co.
Trochę czasu zajęło mi jej zbudowanie ale i tak wiem,że jeszcze coś trzeba będzie poprawić.Z pewnością mój autoportret.
Napiszcie co sądzicie o tej stronie,może jakieś uwagi ? Będę wdzięczny za wszelką krytykę.
www.beautylandscape.co.uk/
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Wersja polskojęzyczna by się przydałaNo i dlaczego w linkach nie ma OC?
A tak już nie żartując to nie mam uwag technicznych odnośnie strony, bo nie znam się na tym, może tylko szkoda trochę, że fotografie są małych rozmiarów, ale rozumiem, że to wynika z ochrony przed ich ewentualną kradzieżą.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Dzięki Agulka.
Link do OC oczywiście się znajdzie.
Wersji polskojęzycznej niestety nie będzie z jednej prostej przyczyny: w Polsce nie ma zbyt wielu chętnych na wydawanie pieniążków na taki produkt.Są ważniejsze sprawy na liście zakupów:chleb,mleko,cukier czy olej...Myślę,że jeszcze trochę czasu upłynie nim to się zmieni.
Pozdrawiam.
Landscape Photography
No,trzeba kliknąc 4 razy.Jak znajdziesz sensowny sposób jak wyklikac mniej to stawiam browara przy okazji.
Masz na myśli podział na Colour i np.Colour Seascape?
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Widzisz,dlatego nie nastawiam się na mój ojczysty rynek.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Brawo Agulka!
Tak właśnie dokładnie brzmi moje piękne,słowiański imię w języku Szekspira.![]()
Ostatnio edytowane przez e-510 ; 1.11.09 o 22:35 Powód: Automatyczne scalenie postów
Landscape Photography
Bardzo mi sie podoba Twoja strona.Przejrzysto, bez zbednych kwiatuszkow.
Ma klimat jak dla mnie. Ceny posadziles zacne, fakt
Jak sie dorobie to zglosze sie, gdyz jest pare zdjec ktore ym widzial w gabinecie na scianie![]()
Landscape Photography