Ja się natrudziłem, żeby wszystko było prosto. Jak to wyszło zobaczycie, Andrzej już widzi bo posłałem. Jest jeszcze do popracowania kolorystyka, światła, cienie i pousuwać "przeszkadzajki" o tym trzeba też pamiętać.
Ja się natrudziłem, żeby wszystko było prosto. Jak to wyszło zobaczycie, Andrzej już widzi bo posłałem. Jest jeszcze do popracowania kolorystyka, światła, cienie i pousuwać "przeszkadzajki" o tym trzeba też pamiętać.
Zrzut ekranu z Darktable przy zastosowaniu automatycznej korekcji pionów i poziomów
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zostaje zrobić to ręcznie, będzie lepszy efekt
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
T nie jest nowe szkło .....co najmniej 10 lat...
Niczym jest ten bagażnik, a las letniskiem, w porównaniu do pręgierza z tego zamku przed którym Cię postawimy i zrobimy co trzeba...... za co ....za pierdzielenie głupotek
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Do kwadratu
Mam to maleństwo i wiem jak je podejść i gdzie popieścić![]()
Aaa, no więc znasz je na wylot, zrobiłem nim panoramę we wnętrzu tego zamku, 7 pionowych zdjęć i na prawdę ładnie dało radę, ale faktem jest, że trzeba uważać na ten słoiczek![]()
- Konkurs popRAWka
WEŹ UDZIAŁ!
- N D7500 + S10-20 F/3,5 + S17-50 + S18-35 + N50 1.8 G + N55-300 + PORST MC 135 || FotoPro Traveller TT-1 (x4i) || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec + stary Olympus pod wodę
- Flickr Pstryk
Wy jesteście normalne zboki jakieśJeden o pręgierzu, drugi o miłości do szkła... ciesz się narodzie bo forum sprawnie działa
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Faktycznie, jest spora poprawa, fota 4 MB wpadła mi w kilka sekund
- Konkurs popRAWka
WEŹ UDZIAŁ!
- N D7500 + S10-20 F/3,5 + S17-50 + S18-35 + N50 1.8 G + N55-300 + PORST MC 135 || FotoPro Traveller TT-1 (x4i) || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec + stary Olympus pod wodę
- Flickr Pstryk
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg