cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kolejny ciekawy wątek
Przy okazji poczytałem sobie o koronkach bobowskich...
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Bodziowy "Ogólniak"
7.![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Ostatnio edytowane przez apz ; 2.02.20 o 16:26 Powód: porawiona składnia cytatu
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
A to ?
8.![]()
Ktoś samochody podwędził
i wali się lewa strona![]()
Bardzo ciekawą historię ma ten "Ogólniak"![]()
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Jako że nigdzie śniegu nie ma to zapodam ze śniegiemTaaak, to białe coś to śnieg. Zdjęcie że tak powiem historyczne, ponieważ postawili galerię i już takiego widoku nie ma. Za to zniknęła część ruder.
9.![]()
Prawie w samym centrum Gorlic jest zlokalizowany cmentarz wojenny z I WŚ. Pięknie położony - z jego murów widać panoramę miasta. Miejsce piękne i mroczne. Prawie 1000 pochowanych żołnierzy wszystkich armii biorących udział w "Bitwie Gorlickiej".
Dziś jedno z kilku jakie tu się niebawem pojawią.
Zdjęcie historyczne - po remontach tego drzewa już nie ma.
10.
Panie Bogdanie, czy Pan przed zrobieniem zdjęcia lata z miotłą i sprząta ???
Zdjęcia świetne, ale, coś za czyste te ulice są.![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.