Pożyczyłem mojego Stylusa XZ-2 na wyjazd do Grecji. Po zwrocie aparatu zauważyłem brak tego plastikowego podparcia pod kciuk. Okazało się , ze producent przykleja go za pomocą taśmy dwustronnej i po upływie czasu klej przestaje trzymać. Nie jest to chyba tylko mój przypadek bo kilka dni temu na Allegro ktoś proponował ten aparat tez bez tego elementu. Czy jest jakaś szansa gdzieś to kupić lub dorobić. Wszelka pomoc mile widziana Konkretnie chodzi o to:
O oryginał będzie raczej trudno. Wytnij ze skóry i przyklej.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki. Popieram Stopkę Krakmana ! LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Kiedyś takie nietypowe rzeczy (np gripy) wytwarzał jakiś Amerykanin o polsko brzmiącym nazwisku, ale słuch po nim chyba zaginął.
Zamieszczone przez Jasand Kiedyś takie nietypowe rzeczy (np gripy) wytwarzał jakiś Amerykanin o polsko brzmiącym nazwisku, ale słuch po nim chyba zaginął. Poszperaj w archiwalnych wpisach Mirek54, podawał link do sklepu z różnymi częściami do aparatów.
@henry1 Dziękuję za pomoc, Znalazłem , napisałem. Na szczęście mieli . Już kupiłem i czekam na dostawę. Jednak niesmak co do jakości wykonania sprzętu przez Olympusa pozostał.
Zamieszczone przez Jasand @henry1 Dziękuję za pomoc, Znalazłem , napisałem. Na szczęście mieli . Już kupiłem i czekam na dostawę. Jednak niesmak co do jakości wykonania sprzętu przez Olympusa pozostał. Nie ma za co. Ważne, że choć raz komuś pomogłem. Podziękowania dla darczyńców.
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 20.11.19 o 16:38
Dla osób poszukujących niedostępnych części podaje link https://shop.viadavinci.de
Zasady na forum