@Wiejo robactwo siedzi w podmokłych dolinach, żlebach i lasach. Wyżej w górach, nad morzem jest strefa wolna od darmozjadów.Możesz siedzieć spokojne.
![]()
@Wiejo robactwo siedzi w podmokłych dolinach, żlebach i lasach. Wyżej w górach, nad morzem jest strefa wolna od darmozjadów.Możesz siedzieć spokojne.
![]()
Nie wiem czemu ale stanowię dobrą pożywkę dla miejscowych komarów i niejeden raz te dokuczliwe stwory zmusiły mnie do zmiany planów.
pozdrawiam Wiejo
@Wiejo możesz spełniać jeden z warunków. Pocisz się, piłeś piwo, masz grupę krwi 0, jesteś w ciąży... A nie, ostatnie chyba Cię nie dotyczy.
Spokojnie, parę komarów nie zabija.
Trafiłem kiedyś w urocze miejsce nad strumykiem. Gdzie rosła śliczna trawka. Słońce chyliło się ku zachodowi pięknie ją oświetlając.
Zmęczony długą i mozolna trasą. Zapragnąłem się na niej na chwilę położyć....
Pięć minut tej przyjemności kosztowało mnie około 150 sztychami meszek.Noc i kolejny dzień to była masakra. Chciałem zedrzeć z siebie skórę....
![]()
.
Svolvær
1269
1270
1271
1272
1273
.
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 23.02.22 o 23:08
Moje domki przewielebne
A ten hangar to już był, nawet opisywałeś coś o nim![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
1269 - bardzo tajemnicze, w moich oczach niesamowite. Cynobrowe domki na tle sięgających nieba ciemnoszarych masywów. Pozostałe fotki też bardzo ładne, symptomatycznie norweskie.
TJ
Pięknie są te "chałupki" dopasowane do krajobrazu![]()
Nie wiem co bardziej podziwiać. Czy charakterystyczną architekturę, czy zróżnicowany kształtem, materią teren. Faktem jest, ze razem na zdjęciu prezentują się wspaniale i dostarczają przemiłych wzrokowych wrażeń.
pozdrawiam Wiejo
Wszystko już było. Bo żyjemy w ciągle powtarzającej się rzeczywistości.
Tworzą one niesamowity klimat. Czasem aż ciężko się oderwać....
Najistotniejsza mz jest synergia jaką tworzą. Potrafi to czasem oczarować.
1274
.
1274 - bardzo dobre, nawet sosny w tle są w tej scenerii dynamiczne.
TJ