Zamieszczone przez Wiejo Takie lekkie przyprószenie śniegiem terenu ma także swój niepowtarzalny urok. Tak, tamten poranek był śliczny. Zamieszczone przez Cru 820 - szarlotka z posypką. @Cru Częstuj się . 821 ...
821 - taki idylliczny obrazek... czy tam kiedykolwiek był jakiś sztorm z potężną falą ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez Bodzip 821 - taki idylliczny obrazek... czy tam kiedykolwiek był jakiś sztorm z potężną falą ? @Bodzip To miejsce jest w zatoce https://goo.gl/maps/B7817TREX7urSwbN7 3 tygodnie wcześniej jak jechałem na Lofoty był tu sztorm. Wiało około 80km/h. Fala się nie "rozbujała" bo to zamknięty mały akwen. Zamknięty na dodatek od zachodu archipelagiem lofockim. Ja wjechałem na prom do Lpdingen w Bognes (parę kilometrów wcześniej i tam tylko padał deszcz i wiało jak jasna .....). Na promie ciężko było otworzyć drzwi i wyjść na deck. Nie mówiąc o podchodzeniu do barierki.
Dzięki Wiesz, pytałem bo na takim małym jeziorze Rożnowskim fala potrafi się podnieść nawet do 1,5 m wysokości.
Zamieszczone przez Cru 820 - szarlotka z posypką. Ale smakowicie podana
821 - znakomity landszafcik, niby przesłodzony, ale góry w tle ukazują swoja potęgę, a lustro wody zmysłową odwrotność. TJ
Sielanka normalnie... Ale bardzo ładna.
Zamieszczone przez Cru 820 - szarlotka z posypką. Zamieszczone przez lisiajamka1 Ale smakowicie podana dajcie mnie tu tej szarlotki cudenko ostatni landszafcik także cieszy me oczy
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - czyli obrazki codzienne, trochę streeta i co wpadnie w obiektyw - zapraszam gulasz goni po górach - górskie widoczki - to coś co tygryski lubią najbardziej gulasz się szlaja - Kolumbia - wyprawa 2018 gulasz się szlaja - Kambodża - wyprawa 2017
Obrazek jak z obrazka, ciężko uwierzyć, że takie zdjęcia też się zdarzają, piękne.
jest dobrze
Landszafcik świetny!
Pozdrawiam! Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Zasady na forum