566 wysuwa się na prowadzenie ... a gdyby to tak pozbawić kolorów ... B&W też miewa potencjał w pejzażach ... tak tylko mówię.
566 wysuwa się na prowadzenie ... a gdyby to tak pozbawić kolorów ... B&W też miewa potencjał w pejzażach ... tak tylko mówię.
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Miejsce rewelacyjne fotograficznie. Na 563 chyba wrak jakiejś łodzi widać?
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Dogasający dzień...
567
568
569
570
....
Ta seria jest the best.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
568 - paskudny kamień na pierwszym planie ... musiałem!
570 robi robotę, tuż za nim 567 ...
Mieszkasz w tamtych okolicach czy tylko przejazdem?
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Dziękuję Bogdan. Światło zachodzącego słońca kapitalne, jesienne rude trawy, jagody i odrobina zieleniny w tym świetle to była magia. Największy ubaw maiła moja towarzyszka małżonka, patrząc jak dosłownie biegam z aparatami i łapie ostatnie minuty i sekundy dnia.
Niestety słońce tam już zachodzi
, a tym bardziej w górach i jesienią. Nie ma już "wiecznego sansetu"
Kamień jest specjalnie dla Ciebie , miłośnika kamyków..
Skoro co nie co się podoba, jestem bardzo zadowolony.... dzięki.
Nie nie mieszkam tam. Jeżdżę jak tylko mam czas.... i wychodzi na to że jestem przejezdny
Na marginesie dodam, bo nie napisałem, Są to góry Telemark. To był tam, ostatni piękny dzień zeszłej jesieni. Tej nocy przyszła fala chłodów, mrozu i opadów śniegu.
Zdjęcie dedykuję największemu miłośnikowi kamyków wszelkiej maści i wielkości
Jak mu się nie spodoba, załączam "maszynkę" do zrobienia z tym porządku
571
572
...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 9.06.20 o 22:00
Dogasający dzień z pięknym światełkiem i ładnymi kadrami, szczególnie na 570![]()
Hehe nagi głaz, cały dla mnie![]()