Od 554 nie mogę oczu oderwać, mistrzowski kadr, kolory![]()
Od 554 nie mogę oczu oderwać, mistrzowski kadr, kolory![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
561 - kadr "pocisk". Gdyby nie ten kamień w lewym dolnym rogu, byłby dyplom z paskiem![]()
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
No widzisz @NimnuL .... Wstałem wcześnie rano. Zapewne za wcześnie. I zanim krew osiągnęła odpowiednie stężenie w kofeinie, zabrałem się za te fotki. Poprawiając co nieco zapomniałem, że mam dużo lepsze "ujęcie". Takie na dyplom z paskiem....
Mam tylko w skrytości serca nadzieję, że ten pasek to nie rekwizyt do codziennego wydzielania trzech "gorących" na d...e, za wspomniany dyplom.
561 bis
...
Będziesz wyczytany na apelu za taką ładną pracę![]()
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
561 bis bez kamienia faktycznie lepsze - zasługuje na dyplom z paskiem. Ale oba sąsiednie - 560 i 562 też bardzo przyjemne. Ciekawy efekt dał układ poziomych linii na 562 - jedynie ta na granicy wody i brzegu chyba nieco zbyt intensywna.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Szacun za odkrycie samoklonującej się trawy![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
O la la.... Super.
Bardzo lubię to miejsce. Nie dość, że fajny artefakt, to widok też ciekawy . Bonus to to że pogoda zawsze trochę inna. Ale nie trafiłem tam jeszcze na słoneczny dzień z błękitnym niebem.
Jeśli chodzi zaś o cienką czer... upssss białą linię. Robiłem parę podejść. W zależności od intensywności oświetlenia zewnętrznego jest ona bardziej lub mniej "rzucająca się w oczy". Ostatecznie została taka wersja.
Dwie wagi.... Na pewno nie samo klonującej. Wyraźnie czuję w tym swój udział. Poza tym to magiczna trawa. Nie zaistniałaby gdyby nie życzliwość dobrego "ludzia", który mnie trzepnął na opamiętanie.
Ale swoją drogą prawdą jest, że z powodu pośpiechu zapomniałem o tym kamyku podczas sprzątania bałaganu w tym malowniczym zakątku.
...cd
563
564
565
566
....
No, Panie....chyba kupię większy monitor do tych zdjęć ...