Kolejny piękny wątek podróżniczy. Z przyjemnością obejrzałem i niecierpliwie czekam na kontynuację.
Pozdrawiam! Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
.... zaczęło się wyraźnie przejaśniać. Deszcz odszedł gdzieś nad Atlantyk. Pojawiły się na chmurach przebłyski słońca. Skoro tak to trzeba focić mimo, że już po 23 ej i być może jutro wspinaczka na Reinebringen. Noc w tamtych szerokościach geograficznych to około 2 godzinny czas szarości ze słońcem "spacerującym " po widnokregu. W Reine słońca w nocy nie widać, bo zasłania je Reinebringen. 17 18 19 Jak będziecie w tamtych stronach i zobaczycie coś takiego, to wiejcie ile sił w nogach albo trzymajcie się na nawietrznej. To "dojrzewa" norweski rarytas stockfisch. 20 21 .
Zamieszczone przez wyszomir Kolejny piękny wątek podróżniczy. Z przyjemnością obejrzałem i niecierpliwie czekam na kontynuację. Dzięki za zainteresowanie. Mam nadzieję, że znajdziesz tu coś ciekawego dla siebie.
Ogólnie wątek na tak, bocian wymiata, ale 18, 19 to kliniczne przypadki psudoostrości bez detalu. Smartfonowa masakra, nie idź tą drogą.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Bociek wymiata, pierwsze z wiatrakami genialne i ciekawe norweskie widoki.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550 sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce www.k2-stal.pl
Norwegia i jej klimaty.. . .Piękne foty.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zamieszczone przez fret Ogólnie wątek na tak, bocian wymiata, ale 18, 19 to kliniczne przypadki psudoostrości bez detalu. Smartfonowa masakra, nie idź tą drogą. Dzięki za konkretne uwagi. Chyba zbyt na sile chciałem zrobić coś, co przypomin noc.... i zabiłem te ujęcia..Ciężko jest mi się w nie "wstrzelić" . - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Cieszę się, ze zaglądacie tu .
18 mi się podoba. Gdyby ten welon chmur na niebie byłby ciut jaśniejszy i ciut zróżnicowany, to by zaszła ładna równowaga między taflą wody u dołu, a niebem na górze i fotka by była jeszcze ładniejsza. Pzdr, TJ
Świetne foty. Gratuluję. Będę tu zaglądał.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski 18 mi się podoba. Gdyby ten welon chmur na niebie byłby ciut jaśniejszy i ciut zróżnicowany, to by zaszła ładna równowaga między taflą wody u dołu, a niebem na górze i fotka by była jeszcze ładniejsza. Pzdr, TJ Tiaaa..... Problemem jest to że, ta chmura jest oświetlona bezpośrednio przez słońce, a na dole pod góra panuje półmrok. Matryca w panasie poległa. Ta fota jest z nikona z bardzo mocno ciągniętymi cieniami. Ligtroomem nie potrafiłem tego zrobić lepiej. Może kiedyś popróbuję innym softem - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Zamieszczone przez majeczek78 Świetne foty. Gratuluję. Będę tu zaglądał. Bardzo proszę - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - . Henningsvaer nazywane Wenecją Skandynawii. 21 22 Nocne Reine 23 .
Zasady na forum