Stetind 2149 z wodą bardziej mi do gustu przypadł. Wydaje mi się że gdyby wykonać z punku w którym robione było 2148 również ujęcie z wodą po lewej panorama złożona z takich dwóch zdjęć byłaby miła dla oka.
Stetind 2149 z wodą bardziej mi do gustu przypadł. Wydaje mi się że gdyby wykonać z punku w którym robione było 2148 również ujęcie z wodą po lewej panorama złożona z takich dwóch zdjęć byłaby miła dla oka.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Tunel do piekła![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jakiego piekła???? Po drugiej stronie rajski krajobraz![]()
Pozdrawiam!
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Zawsze są jakieś lokalne uwarunkowania. Na finalnej fotce ich nie widać, bo mi się udało je pominąć. Zrobiłem tam kilkadziesiąt ujęć i te zamieszczone wyglądają najlepiej.
Dodatkowym utrudnieniem jest ocena kadru na wyświetlaczu fona. W takim słońcu prawie nic na nim nie widać. A trzecim okiem trzeba jeszcze mieć miotłę na oku aby jej nie zgubić
jeśli wleci za wzgórze a woźnica nie połapie się...
Tiaaa, tylko że można przez "pomyłkę" trafić w otchłań.
2150
2151
2152
21253
2154
2155
2156
.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Na 2154 to Ty ?![]()
Urzekła mnie wspaniała kolorystyka 2151. Pasmo czerwonych kwiatków (a może jakichś jagód?) pięknie uzupełnia kadr. Zastanawiam się czy ginąca w oddali rzeka wpływa, czy też wypływa za zbiornika na froncie?
Pozdrawiam!
Ostatnia seria krajobrazów norweskich świetna. Ostre kompozycje, śmiało kształtowane światła, cienie, połacie, linie, kolorki, wzorki.
TJ
Nie, jestem na 2155.
Dziękuję bardzo.
Woda płynie w prawą stronę. I poza kadrem wpada do Gjende.
https://maps.app.goo.gl/eBW1eR6zRunkYTa19
Dziękuję Tadeuszu.
2157
2158
2159
2160
2161
.
.
Wcześnie rano, czyli przed...
2162
W trakcie...
2163
W samo południe...
2164
2165
2166
2167
I po...
2168
.