Miałem napisać że 2022, ale 2030.. muszę zobaczyć na dużym monitorze. Wow.
Miałem napisać że 2022, ale 2030.. muszę zobaczyć na dużym monitorze. Wow.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
2030 - malownicze, ekspresyjne i romantyczne.
TJ
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 26.09.23 o 13:35
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Siedzę znów w lesie i na niezbyt dobrym monitorze nie podejmuję się oceniać niuansów kolorystycznych (prawdę powiedziawszy wydaje mi się że obie wersje są identyczne). Ale - widzę że zdjęcie świetne.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Faktycznie to zależy na jakim monitorze się ogląda. Na moim laptopie też mocno trzeba się przyglądać.
Następnych parę ujęć z okolic Kjerny. A właściwie Mr. Stetindena, bo on tam rządzi.
Dotarliśmy na parking pod tą szanowna górką po jedenastej. A to za późno, aby zrobić sobie na nią "spacerek". Czas wejścia szacowany jest na 4 do 6 godzin w zależności od kondycji.
Nikt nie uwzględnił w tej kalkulacji robienia zdjęć.Powinno stać jak byk 8 godzin. Jak nie patrzył cały dzionek .
Szybkie sprawdzenie prognozy na następny dzień.... Opady deszczu przez trzy dni, od pierwszej w nocy...
Ja chciałem iść, ale moja Towarzyszka doli i niedoli., stanowczo sprzeciwiła się temu pomysłowi.
Pozostało do wieczora pozażywać słońca, i jechać dale na północ. Na Senję...
O "wilku" mowa...
Mr. Stetinden.
2032
Jeszcze do tego pana wrócimy.
2033
2034
2035
2036
2037
2038
2039
.
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 29.09.23 o 14:28
Faktycznie Stetinden rządzi. I 2032 w/g mnie najlepsze z tej serii zdjęć. Poza nim wyróżniłbym 2035. Pozostałe - też bardzo przyjemne dla oka, ale te dwa najbardziej mi przypadły do gustu.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Świetna, równa seria. Najbardziej spodobały mi się 2035 - biały domek nad wodą u stóp ogromniastych zalesionych skał oraz 2039 - ostrość kolorów i kształtów statku, migotliwość jego odbić w wodzie z łagodnym majestatem dalekich szczytów.
TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 29.09.23 o 23:15
Dzięki za odwiedziny i wpisy.
Smutny dzień w Nordlandzie....
2040
2041
2042
.
Eee tam - smutny. Jak nie wiało, a widać że nie, to kapitalny dzień na foty i na lazęgę.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||