Dwa pierwsze - ciekawie wypełnione kadry.
Trzeci też, tylko szarego nieba obfitość nie przyciąga oka.
TJ
kóń na szczycie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zdjęcie z końmi mi się podoba, a niebo nie jest zgrzytem, tylko w mojej opinii bardzo subiektywnej rozleniwia oglądacza.
TJ
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Kolejne piękne miejsca. Ostatnio rzadziej komentuję Twoje skandynawskie krajobrazy - gdyż ile można chwalić w podobny sposóbAle zapewniam że systematycznie z dużą przyjemnością wątek przeglądam.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
@wyszomirze dzięki za pozostawienie śladu. Ostatnio mało tu pokazywałem zdjęć. Jednak zbliża się czas urlopu i myśli coraz częściej uciekają w tamte miejsca. Już całkiem dobrze znane przeze mnie. W chwili obecnej nie za bardzo potrafię sobie wyobrazić, że mógłbym spędzić
czas letniej kanikuły w innym miejscu. Odstrasza mnie i męczy tłum ludzi obsiadujący każde znane i mniej znane miejsce, w naszej części świata.
Miałem w planie wiosennym wyjazd w Alpy. Ciekawe jak nasz kolega @ToTom poczyna sobie w Dolomitach? Ale pogoda była dość paskudna. Śnieg, deszcz a w nocy temperatury grubo poniżej zera.Odpuściłem sobie.
Teraz jest już gorąco. Może uda się jesienią. Kto wie.
Zdjęć z północy mam mnóstwo. Spędziłem tam łącznie bardzo dużo czasu. Więc zawsze, coś w miarę ciekawego, da się z mojej szuflady wykopać.
1871
1872
1873
.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
@paparapa - radzę sobie przeciętnie gdyż dopiero jutro raniutko ruszamy na szlak. Z tego co widziałem po drodze, śniegu już prawie nie ma. Ludzi też. Parkingi puste. Miasteczko puste. Plecak, w porównaniu do zeszłego roku, odczuwalnie cięższy. A zatem Czuwaj! i od jutro do boju.