Ładne serie. Podobał mi się niszczejący na odludziu okręt wikingów i w tle kłębiaste chmury. Trzy siostry kontemplujące krajobraz też.
TJ
Ładne serie. Podobał mi się niszczejący na odludziu okręt wikingów i w tle kłębiaste chmury. Trzy siostry kontemplujące krajobraz też.
TJ
@yamada dzięki.
Co do pierwszego miejsca, faktycznie znalazłem rano parę ważek.
Tak się złożyło, że obiektyw macro był niedostępny, więc foty tylko ze 135mm i mocno cropowane.
Ta druga była cała czarna. Nie widziałem jeszcze takiej.
A co do foty 1838, to zdjęcie wyczekane po kąpieli, dobrej kolacyjce, pieczonych ziemniaczkach i nalewce od żonki.
1839
Dziękuje bardzo.Bardzo lubię to miejsce z wrakiem.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Ooo, i to jest pełniejszy obraz tych miejsc. Piękne ważki, to mi się podoba...![]()
Jeju, moje domki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To teraz kolego @Bodzip już wiesz, gdzie będzie następny zlot. I kto go będzie organizował...
Mogę Ci coś niecoś zasugerować w wyborze lokalizacji.
Trollstigen w puszystym ubranku...
1845
.
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 13.03.23 o 12:51
To ja się już zapisuję, i te wszystkie piękne widoki, wraz z przejazdem Drogą Troli (najlepiej kabrioletami) proszę uwzględnić![]()
Ekchm... ja zrobiłem dwa zloty, czas na kolejnych chętnychDroga Troli - no ja gut, zehr gut.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Znalazłem taki. Nie wiem @yamadaa, czy to nie byłoby poniżej Twoich oczekiwań....
Ale w każdym razie jest Trollstigen, jest kabriolet, a na widoki jak na dżentelmenów przystało, nie będziemy narzekać.
1846
Eeee Panie, nie wiedziałem @Bodzip, że organizowałeś zlot już dwa razy. To chyba masz wprawę, i wiesz co w trawie piszczy...
Szkoda żeby ta wiedza miała się zmarnować....![]()