cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Drogi Bogdanie. A co byś wolał. Jednego dnia dostać 10 tortów do zjedzenia, czy te dziesięć tortów rozłożyć na np dwa tygodnie?
Oczywiście żartuję.I wiem że odpowiedziałbyś mi, że chciałbyś codziennie przez dwa tygodnie dostawać po 10 tortów....
ale na poważnie, robienie w jednym czasie jednego zdjęcia lepiej wpływa na jakość tegoż. Skaszaniłem zbyt dużo fotek, więc muszę podejść trochę inaczej do tematu.
Testuję też różne programy, a to zabiera bardzo dużo czasu. Nawyki z na co dzień używanego softu strasznie w tym przeszkadzają i spowalniają pracę.
Wybieram też te trudniejsze zdjęcia, aby wiedzieć jak dobry czy zły jest dla mnie konkretny soft.
.
Przekonałeś mnie.
Przy mojej trzustce, jeden tort w całości by mnie zabił![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
.
1072
24 mm F 8 1/200
.
Fajne zakątki![]()
Dzięki za tak piękne słowa. Jest jeszcze jeden problem. A mianowicie taki, że nawet największy worek staje się kiedyś pusty.
To co, myślisz że zostałeś zwolniony z obowiązku pojechania do Norwegii?
........
1073
70mm F8 1/200s
.
@paparapa - nie widzę exifu, ogniskową podajesz dla pełnej klatki?
System nie pozwala na "+" , ale zdjęcia na niego w pełni zasługują. Szacunek
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3