Po ryby do sklepu![]()
Po ryby do sklepu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
.
Jedno z moich ulubionych miejsc Jotunheimen i okolice Spiterstulen. Zawsze tak układam trasę aby choć na chwile tam zajrzeć
1051
1052
1053
.
1054
.
1054 - fajna abstrakcja, a że jest krajobrazowa, to ma głębię i perspektywę.
TJ
Kurde gdzie nie spojrzeć to śnieg na Twoich zdjęciach![]()
A to dobrze, czy bardzo dobrze @m_a_g ?
W Norwegi wszystkie wysokie góry, nawet porą letnią, są okraszone śniegiem. Jego ilość zależy od "jakości" zimy i następującego po nim lata.
A że ja bardzo preferuję i lubię tereny górskie, więc jesteś skazany na dość częste oglądanie śniegu na moich fotografiach.
Żeby było śmieszniej te ostatnie zdjęcia były robione na przełomie lipca i sierpnia....
A to specjalnie dla Ciebie, Abyś mógł trochę odpocząć od śniegu jeśli chcesz tu zaglądać.
Dolina w której miałem okazje często pomieszkiwać, gdy przychodziła kiepska pogoda,
albo chciałem odpocząć po trudnej eskapadzie
1056
.
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 16.06.21 o 11:42
Fajna rzeka czy też strumien. Wygląda że woda jest bardzo zimna bo chyba szybko płynie.... swego czasu byłem na spływie kajakowym na takiej górskiej rzecze tu u mnie na miejscu i zdarzyła mi się wywrotka. Woda miała 3-4 stopnie, niezapomniane wrażenia![]()
Cywiliacja - prąd jest.
Kolor wody m_a_g_iczny![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||