Podobały
Turystom z wycieczkowców też się podobały. Fajnie pokazali tę kolej jadącą przez tunele na szczyt i... wodospady. Bajka![]()
Podobały
Turystom z wycieczkowców też się podobały. Fajnie pokazali tę kolej jadącą przez tunele na szczyt i... wodospady. Bajka![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
@Bodzip Jak piszesz "kolej jadąca przez tunele i szczyt" to pewnie pokazali tzw. Flamsbanę. https://www.norwaysbest.com/flamsbana/ Piękne widoki.
Wodospady powiadasz....tylko nie to...
I jeszcze raz tylko w pionie...
1029
...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 20.05.21 o 22:35
Znowu jakieś foch. Masakra.
1030
1031
1032
...
Było jakieś BUM !! ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A i owszem...
Bum zrobiła moja zastawa obiadowa wraz z obiadem. Poleciała jak UFO ze stołu z trzeciej foty. Szukałem jej po całym parkingu.
Śmigłowiec przyleciał przejąć pacjentkę z "karetki", bo mimo że do Trondhaim tylko 250km, ale samochodem w godzinach "szczytu" trwałoby to ca. 4 godziny,
1033
1034
1035
...
Za każdą moją bytnością w Norwegii staram się odwiedzić moje ulubione miejsca. Jednym z nich jest ten zakątek.
Z roku na ro zostaje coraz mniej drewnianych elementów ....
1036
...
Nie no panie, to jest zdjęcie klasa. Taki widok przyjemnie się ogląda. Czym robiłeś?
@Znowu jakieś foch. Masakra.
Śmigło się poruszyło zamiast zastygnąć?
@1036 ładnie sie rozpada ten wrak
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
.
1037
...