Obiektyw Panasonic 100-400 Leica DG Vario – Elmar, f 4.0 – 6.3 ASPH Power O.I.S. made in Japan, kolor czarny. Kupiony w kwietniu br. od młodego chłopaka, który otrzymał go w grudniu 2018 r. w prezencie (zakup w Hamburgu) i w ogóle go nie używał. Przeze mnie używany przez ok. miesiąc. Brak dokumentów dot. gwarancji. Stan idealny, kompletny – oryginalne dekielki, osłona p.słoneczna, uchwyt do montowania statywu (tripod mount), soczewki bez najmniejszych pyłków. Gratis pokrowiec neoprenowy idealnie pasujący wymiarami do obiektywu. Cena 4200 zł Obiektyw Sigma 135-400 mm f 4.5 – 5.6 APO DG / four thirds, made in Japan. Kolor czarny. Drugi właściciel, przeze mnie używany kilka razy. W pełni sprawny, kompletny - osłona p-słon, 2 dekielki, oryginalny futerał, minimalne pyłki na przedniej soczewce nie wpływające na jakość zdjęć. Cena 800 zł Obiektyw Olympus MZD 40-150 mm f 4-5.6 ED MSC – stara wersja. Stan bardzo dobry, żadnych rys, bardzo mało używany ( 2 lata w ogóle), folia na przednim dekielku, oryginalne opakowanie, data zakupu grudzień 2011. Cena 400 zł. Aparat Olympus OMD EM10 – samo body, srebrno - czarny. W pełni sprawny, kompletny, bez rys, lekko zdarte litery na przycisku Menu, oryginalne opakowanie, kabel USB, ładowarka, instrukcja obsługi, oryginalna bateria BLS1 Przebieg migawki 70.175, data zakupu kwiecień 2014 r. Była wymieniana lampa błyskowa. Cena 750 zł MZD 40-150 - przyjęłam rezerwację
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 7.11.19 o 20:10
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. (Mark Twain)
MZD 40-150 sprzedany.
Panasonic 100-400 mm - zmiana ceny na 4.000 zł.
Zasady na forum