1. jkr
2. DzejPi
3. A56
4. Bodzip
5. Rabbit
6. Wiejo
7. henry1
8. Mirek63
9. ogc13
10. andtor2
11. a123
12. helmuth
13. Cru
henry1, no chyba 3-ch nie wysłałeś? jedna moja.
Zamieszczone przez DzejPi henry1, no chyba 3-ch nie wysłałeś? jedna moja. Wysłałem jedną, i trzy głosy dałem na nią, bo tylko na siebie mogę liczyć.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki. Popieram Stopkę Krakmana ! LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ja się muszę do domu wrócić i zobaczyć na co głosować, bo jeszcze tak się zdarzy, że na swoją i mi Andrzej rurwie aja
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Spokojnie, konsekwencji nie ma, zwłaszcza tak drastycznych, po prostu głos oddany na swoją pracę nie będzie brany pod uwagę.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki: Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
20 głosujących, zatem uprzejmie donoszę Na 1 miejscu jedna praca. Na 2 miejscu jedna praca (różnica głosu) Na 3 miejscu dwie prace (3 głosy mniej od miejsca drugiego) Bez głosu jedna praca.
Zamieszczone przez andtor2 20 głosujących, zatem uprzejmie donoszę Na 1 miejscu jedna praca. Na 2 miejscu jedna praca (różnica głosu) Na 3 miejscu dwie prace (3 głosy mniej od miejsca drugiego) Bez głosu jedna praca.
Zamieszczone przez andtor2 20 głosujących, zatem uprzejmie donoszę Na 1 miejscu jedna praca. Na 2 miejscu jedna praca (różnica głosu) Na 3 miejscu dwie prace (3 głosy mniej od miejsca drugiego) Bez głosu jedna praca. To wychodzi 5 prac. Reszta się wycofała?
Zamieszczone przez DzejPi To wychodzi 5 prac. Reszta się wycofała? Zazwyczaj wymieniam 3 lub 4 pierwsze miejsca i ilość prac bez głosu. Akurat w pierwszym przecieku objęło to wszystkie prace. Chyba nigdy nie podawałem ilość prac na miejscu szóstym, siódmym, ósmym, itd.
Przecież wiesz, że żartowałem.
Zamieszczone przez DzejPi Przecież wiesz, że żartowałem. Nie byłem pewny
Zasady na forum