Aga nie robi hybrydą, nie opowiadaj bzdur, robi kompaktem... SP500. Mam taki sam i tez pare fotem sie znalazło w publicznej. Choć mało pokazuje
Aga nie robi hybrydą, nie opowiadaj bzdur, robi kompaktem... SP500. Mam taki sam i tez pare fotem sie znalazło w publicznej. Choć mało pokazuje
/*...................*/
/* ...........................*/
http://www.dpreview.com/news/0806/08...Canon1000D.asp
specyfikacja.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
ten ruch Canona może olka zaboleć,, dużo korzystał Olek na tym ze tylko nikon walczył z nim na rynku ultra tanich lustrzanek.. na 1 komunie![]()
http://www.optyczne.pl/1023-nowo%B6%...try-level.html
Po polsku. Właściwie tylko grip mnie zachęca. Pociachany ten Canon ostro.
Za to niebawem będzie 5D Mark II
Ten zapowiada się ciekawie...
Co masz na mysli "pociachany"?
Przed premiera ludzie sie przescigali w obcinaniu funkcji, jak sie okazalo funkcji ma i to sporo, jak dla amatora wystarczajaco.
Jesli cena bedzie niska to faktycznie bedzie schodzil jak cieple buleczki. Ludzie w supermarketach typu MM brali lustrzanki nie wiedzac co kupuja, ale mogli np kupic nikona tanio (D40x) teraz bedzie 1000D.
Jak dla mnie wygrywa nad niskobudzetowa konkurencja na pewno matryca, testow nie ma, ale pewnie jest to matryca z 400D.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Cos mowia ze beda dwie nowosci, za jednym zamachem nastepca 40D i 5D, gdyby oba byly FF to Canon ostro by namieszal. Po cichu na to licze![]()
Ostatnio edytowane przez piotrek204 ; 10.06.08 o 10:16 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jaka jest różnica rozmiarów pomiędzy nowym 1000D a E510/E520 i E410/E420?
Czy Olek w budżetowych body nadal prowadzi w kategorii ROZMIAR i czy różnica jest znacząca? Okrolili 1000D, ale punktów AF ma toto 7.
Oj, a na dpreview.com piszą o tym, że Panas ma podobno oficjalnie wycofać się z 4/3.
były różne graty 4/3 (standardowe i pro)
jest: FF Canona
będzie: dodatkowo EP-1 z naleśnikami
Brak punktowego i 1.5fps w raw. Mnie jednak najbardziej razi brak punktowego, tylko z takiego korzystam. Marketingowo 7 punktów AF jest ważniejsze niż pomiar punktowy. Widać też, że RAW olany, założyli pewnie, że i tak nie będzie wykorzystywany. Teraz każdemu się lustrzankę wciska. Niedługo dojdzie do tego, że tania lustrzanka będzie się od kompaktu różnić tylko rozmiarem i możliwością wymiany obiektywu.
Niektorym moze punktowego brakowac fakt, ale pewnie wiekszosc uzytkownikow i tak nie zmieni sposobu pomiaru swiatla nawet gdyby mogli.
Taka grupa docelowa klientow.
AF nie jest chwytem marketingowym, od dawna taki juz jest w najnizszych canonach wiec nie wiedze sensu by mieli go kastrowac na sile, czy jest zbedny? Tak najczesciej mowia posiadacze 3-punktowego....